Bel nu 0880 660 888

Intercontinentale vluchten gecalculeerd in de voordeligste vluchtklasse met één overstap. Luchthaventransfer (gedeeld) naar stadshotel. Twee nachten in middenklasse stadshotel o.b.v. logies. 15 dage

Flexreis Melbourne

Plan uw eigen rondreis vanuit Melbourne met een huurauto – max. 30 dagen

Terug naar Australië Terug naar Australië

Flexreis MelbourneMelbourne is een stad om van te houden - vraag dat maar aan de lokale bevolking. Deze geraffineerde wereldstad in de zuidoosthoek van Australië inspireert en maakt een vurige passie los bij degenen die er wonen. Gerangschikt als één van 's werelds meest leefbare steden, is Melbourne beroemd om zijn bruisende energie, restaurants, boetieks, straten vol café's en hippe bars, top-galerijen, grote parken, gezellige voorsteden, elk met zijn eigen karakter en fascinerende architectuur. Melbourne is minder dan 200 jaar oud en continu in ontwikkeling; het biedt een fantastische mix van cultureel erfgoed en moderne stad.

koala's, Melbourne, Australie rondreis

Dag-tot-dag beschrijvingMet deze flexreis naar Melbourne begint u uw autorondreis op uw gemak en onbezorgd. In dit pakket zijn de vlucht (met overstap) van Amsterdam naar Melbourne en vice versa opgenomen. Na aankomst staat uw transfer (gedeeld) klaar om u naar uw stadshotel te brengen waar u twee nachten verblijft. Uw huurauto (Comfort klasse) wordt bij het hotel afgeleverd en is de komende 15 dagen inclusief verzekeringen voor u gereserveerd. Tijdens de 15 huurdagen verzorgt u uw verblijf op eigen gelegenheid zodat u uw route zelf kunt uitstippelen. Het arrangement is uit te breiden tot maximaal 30 dagen.

melbourne, rondreis, zelfstandig reizen, autohuur, selfdrive, australie

AustraliëWie Australië bezoekt, zal kennis maken met natuurlijke schoonheid, authentieke spiritualiteit en contrasterende wereldsteden. Het uitgestrekte land heeft een unieke flora en fauna en herbergt vele nationale parken (NP) waar u prachtige wandelingen kunt maken en waar de avonturier onder andere kan klimmen en abseilen. Het tropische noorden is rijk aan vogels en wilde dieren die in het regenwoud leven. Het imposante Great Barrier Reef leent zich uitstekend voor duiken en snorkelen en in 'the Red Centre’ waar u een rijke historie van de Aboriginals vindt, beluistert u de verhalen uit een lang verleden. Welkom 'downunder’!

Melbourne, Queen Victoria Gardens and Statue, vakantie, rondreis, wereldreis, australie
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Melbourne

Dag 3: Melbourne (ontvangst huurauto)

Dag 4 t/m 18: Verblijf op eigen gelegenheid (incl. autohuur)

Dag 19/20: Melbourne - Amsterdam

Routesuggestie: Great Ocean Road - 15 dagen melbourne, rondreis, zelfstandig reizen, autohuur, selfdrive, australie

PrijzenFlexreis Melbourne

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 1739
Hoogseizoen** € 2179

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jul, aug, dec, jan

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - Melbourne, Melbourne - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Transfer (evt. gedeeld) van luchthaven naar hotel
 • Twee overnachtigingen in standaard 2-persoonskamer in centraal gelegen middenklasse accommodatie o.b.v. logies
 • 15 dagen middenklasse huurauto (type comfort) incl. all-in verzekeringpakket en ongelimiteerd aantal kilometers incl. hotelaflevering

 

Niet inbegrepen:

 • Overige overnachtingen

 

Optioneel:

 • Evt. uitbreiding van flex-arrangement tot maximaal 30 dagen
 • Evt. one-way toeslag huurauto afhankelijk van inleverlocatie (ter plaatse te betalen)
 • Entreegelden parken en reservaten
 • Excursies ter plaatse
 • GPS-systeem bij huurauto
 • Extra bestuurder bij huurauto

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.