Bel nu 0880 660 888

rondreis Florida, zelf samenstellen, Orlando, Miami, Keys, Disney World, Kissimmee

Miami - flexreis

Plan uw eigen rondreis door Florida met een huurauto - max. 30 dagen

Terug naar Verenigde Staten Terug naar Verenigde Staten

Miami - flexreisIn Florida schijnt de zon meer dan 300 dagen per jaar en daarom is het niet zo gek dat Florida ook wel de 'Sunshine State' wordt genoemd! Naast een heerlijk klimaat biedt Florida ook volop highlights waardoor het een prima bestemming is om rond te reizen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het art-deco district in Miami, de pretparken in en rond Orlando, alligators in het Everglades National Park en het Kennedy Space Centre in Cape Canaveral? Daarnaast kunt u bij de Florida Keys genieten van helder blauw water, wuivende palmbomen en witte stranden. In totaal worden meer dan 40 eilandjes met elkaar verbonden door middel van bruggen en dat maakt de eilanden goed bereikbaar vanaf het vaste land. Bent u gek op shoppen dan kunt u nabij Fort Lauderdale diverse outlets bezoeken en uw slag slaan! Kortom alle ingrediënten voor een welverdiende vakantie!

rondreis Florida, zelf samenstellen, Orlando, Miami, Keys, Disney World, Kissimmee

Dag-tot-dag beschrijvingMet deze flexreis naar Miami begint u uw autorondreis op uw gemak en onbezorgd. In dit pakket zijn de vlucht (met overstap) van Amsterdam naar Miami en vice versa opgenomen. Na aankomst staat uw transfer klaar om u naar uw stadshotel te brengen waar u twee nachten verblijft. Uw huurauto (Comfort klasse) kunt u bij een stadskantoor in de buurt van het hotel ophalen en is de komende 13 dagen inclusief verzekeringen voor u gereserveerd. Tijdens de 13 huurdagen verzorgt u uw verblijf op eigen gelegenheid zodat u uw route zelf kunt uitstippelen. Het arrangement is uit te breiden tot maximaal 30 dagen.

Miami beach, ocean drive, flexreis, vliegtickets florida, amerika, vakantie

Verenigde StatenDe Verenigde Staten of Amerika is een imponerend land dat meer dan de helft van het continent Noord-Amerika beslaat. De vijftig staten waaruit Amerika bestaat zijn ieder verschillend van cultuur, hebben afwisselende landschappen en sommige hebben eindeloze stranden. Daarnaast biedt het land een grote diversiteit aan nationale parken en monumenten die refereren naar de geschiedenis of wereldberoemde muziek-iconen.

 

Er zijn bergen tot bijna 6200 meter en laagvlaktes tot meer dan negentig meter onder zeeniveau. De verschillende beroemde, dynamische wereldsteden waaronder New York City, San Francisco, Chicago, Los Angeles, Las Vegas, Miami, New Orleans, en bijvoorbeeld Seattle zijn grote trekpleisters. Er is geen ander land waar meer te beleven en te zien is dan in de Verenigde Staten!

Florida Keys, rondreis, flexreis, tickets, autohuur, Miami
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Miami

Dag 3: Miami (ontvangst huurauto)

Dag 3 t/m 15: Verblijf op eigen gelegenheid (incl. autohuur)

Dag 15/16: Miami - Amsterdam

rondreis Florida, zelf samenstellen, Orlando, Miami, Keys, Disney World, Kissimmee, Everglades Florida Keys, rondreis, flexreis, tickets, autohuur, Miami

PrijzenFlexreis Miami

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen*   € 959
Hoogseizoen**   € 1189

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mar, apr, mei, jun, sep, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jul,aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - Miami, Miami - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Transfer  van luchthaven naar hotel
 • Twee overnachtigingen in standaard 2-persoonskamer in centraal gelegen middenklasse accommodatie incl. ontbijt
 • 13 dagen middenklasse huurauto (type comfort) incl. all-in verzekeringpakket en ongelimiteerd aantal kilometers

 

Niet inbegrepen:

 • Overige overnachtingen
 • Visakosten

 

Optioneel:

 • Evt. uitbreiding van flex-arrangement tot maximaal 30 dagen
 • Evt. one-way toeslag huurauto afhankelijk van inleverlocatie (ter plaatse te betalen)
 • Entreegelden musea, shows, parken, reservaten, etc.
 • Excursies ter plaatse
 • GPS-systeem bij huurauto
 • Extra bestuurder bij huurauto

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.