Bel nu 0880 660 888

columbia river, rondreis portland, amerika

Rustiek Oregon - 12 dagen

Individuele rondreis met huurauto langs de noordwestkust en steden als San Francisco, Portland en Seattle

Terug naar Verenigde Staten Terug naar Verenigde Staten

Rustiek Oregon - 12 dagenOregon is populair! De Beaver State zoals Oregon ook wel genoemd wordt, is steeds bekender door haar beeldschone, maar ruige natuur. Tijdens deze reis rijdt u per huurauto van San Francisco door de dichte Redwood-bossen langs de kust richting het noorden. Via de kustplaatsen Ft. Bragg, Arcata, Coos Bay en Lincoln City bereikt u uiteindelijk het gekke Portland, met als welbekende slogan 'Keep Portland weird!'. Hier verblijft u twee nachten, zodat u optimaal de tijd heeft om de stad te ontdekken voordat u doorreist naar de eindbestemming van deze route; Seattle. 

rondreis, vakantie, portland, oregon, amerika, huurauto

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1: San Francisco

Na uw vlucht vanuit Amsterdam staat op San Francisco International Airport uw huurauto al voor klaar, zodat u alleen nog uw spullen hoeft in te laden en direct naar uw hotel in San Francisco kunt vertrekken. U verblijft twee nachten in San Francisco.

 

Dag 2: San Francisco

Vandaag kunt u het gezellige 'San Fran' gaan ontdekken. Spring in de kabeltram naar Fisherman's Wharf voor prachtig zicht op de Golden Gate Bridge en een heerlijke lunch aan Pier 39. Of bezoek Chinatown voor overheerlijke dimsum, één van de vele kleine (Frans aandoende) bakkerijtjes waar dagelijks vers zuurdesembrood gebakken wordt of ga langs bij San Francisco's beste chocolatiers, Ghirardelli's. Beklim de hoge heuvels aan de rand van de stad, de Twin Peaks, voor prachtig uitzicht of stap op de boot naar de beroemde gevangenis Alcatraz (vooraf reserveren). Er zijn nog tal van andere mogelijke dagbestedingen, wij voorzien u graag van tips.

 

Dag 3: San Francisco - Ft. Bragg 

U vertrekt in noordelijke richting en laat de stad vandaag achter u. Vrijwel direct bevindt u zich temidden van het Giant Redwood-woud waar u een kronkelige weg volgt tussen de hoge bomen. Met de auto kunt u in het...Lees verder
rondreis door amerika, oregon, oregon trail, portland

Verenigde StatenDe Verenigde Staten of Amerika is een imponerend land dat meer dan de helft van het continent Noord-Amerika beslaat. De vijftig staten waaruit Amerika bestaat zijn ieder verschillend van cultuur, hebben afwisselende landschappen en sommige hebben eindeloze stranden. Daarnaast biedt het land een grote diversiteit aan nationale parken en monumenten die refereren naar de geschiedenis of wereldberoemde muziek-iconen.

 

Er zijn bergen tot bijna 6200 meter en laagvlaktes tot meer dan negentig meter onder zeeniveau. De verschillende beroemde, dynamische wereldsteden waaronder New York City, San Francisco, Chicago, Los Angeles, Las Vegas, Miami, New Orleans, en bijvoorbeeld Seattle zijn grote trekpleisters. Er is geen ander land waar meer te beleven en te zien is dan in de Verenigde Staten!

portland, rondreis, oregon, natuur, coast line, verenigde staten
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Amsterdam - San Francisco

Dag 2: San Francisco

Dag 3: San Francisco - Ft. Bragg

Dag 4: Ft. Bragg - Arcata

Dag 5: Arcata - Coos Bay

Dag 6: Coos Bay - Lincoln City

Dag 7: Lincoln City - Portland

Dag 8: Portland

Dag 9: Portland - Seattle

Dag 10: Seattle

Dag 11/12: Seattle - Amsterdam

redwood, san francisco, seattle, washington, oregon, vakantie, rondreis

Tips 

 • Deze reis wordt standaard aangeboden met een huurauto, maar u kunt natuurlijk ook met een camper reizen. 

 

 • Zoef tussen de boomtoppen van de Redwood Giants tijdens een fantastische tokkeltour in Arcata.
 • Dineer in Seattle in de top van de beroemde, 155 meter hoge, Space Needle. 
Smith Rock State Park, rivier, oregon, rondreis, amerika, verenigde staten, autohuur

PrijzenRustiek Oregon

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 1849
Hoogseizoen** € 2229

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: apr, sept, okt
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: mei, jun, jul, aug

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn niet geldig in het hoogseizoen en zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - San Francisco, Seattle - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in centraal gelegen middenklasse accommodaties o.b.v. logies (tenzij anders vermeld).
 • 11 dagen middenklasse huurauto (type compact) incl. all-in verzekeringpakket, ongelimiteerd aantal kilometers
 • Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving

 

Niet inbegrepen:

 • Visakosten

 

Optioneel:

 • Entreegelden musea, shows, parken, reservaten, etc.
 • Excursies ter plaatse
 • GPS-systeem bij huurauto
 • Extra bestuurder bij huurauto

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.