Bel nu 0880 660 888

mauritius, rondreis, huurauto, vakantie, zon, strand

Rondreis Mauritius - 8 dagen

Rondreis met huurauto over het prachtige groene eiland Mauritius

Terug naar Mauritius Terug naar Mauritius

Rondreis Mauritius - 8 dagenReis tijdens deze rondreis met huurauto langs de mooiste Mauretiaanse dorpjes, de zachtste stranden en groenste natuurgebieden. De reis begint en eindigt in Port Louis, de hoofdstad van het luxueuze eiland. In de hoofdstad speelt het leven zich met name af in en rondom het Caudan Waterfront. Veel op eiland herinnert aan de VOC-geschiedenis waarin Mauritius een belangrijke rol had als het gaat om de handel. Er zijn oude forten en nog altijd is de suikerhandel een groot exportproduct.

 

mauritius, rondreis, huurauto, bountystranden, vakantie, luxe, huwelijksreis

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1: Amsterdam - Port Louis - Deux Frères

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Mauritius wordt u door onze vertegenwoordiger van harte welkom geheten op het eiland en naar uw eerste overnachtingsadres gebracht. U verblijft in een leuke lodge aan de oostkant van het eiland in het kleine dorpje Deux Frères. Het ligt aan de oever van langste rivier van Mauritius, de Grand Rivière Sud Est. Dit is ook de ideale plek voor een ‘nature break’. De accommodatie is gebouwd met als doel zo min mogelijk impact te hebben op de leefomgeving, er worden zonnewarmteboilers gebruikt, regenwater wordt hergebruikt, elektriciteit komt van zonnepanelen, alle afval wordt gescheiden en er is zoveel mogelijk met gebruikt hout en ander recycled materiaal gebouwd. Elke eco-vriendelijk huisje heeft een eigen badkamer en toilet en staat op een houten deck van 50m². Het restaurant bij het zwembad serveert een eenvoudig ontbijt en een verrukkelijk ‘creole style’ diner.

 

Dag 2: Deux Frères

Na het ontbijt in Deux Frères, kunt u gebruik maken van alle beschikbare activiteiten die de lodge biedt. Zo kunt u een boot nemen naar Ile aux Cerfs, een eiland niet ver van de kust. Hier kunt u zwemmen, diverse watersporten doen of ontspannen lunchen. In plaats van naar het eiland te gaan kunt u er ook voor kiezen...Lees verder
Rondreis, mauritius, palmbomen, strand, paradijs, bountystrand

MauritiusHet paradijs op aarde! Zon, zee, witte stranden, luxe resorts en verbazingwekkende mooie weelderige natuur, dát zijn de eilanden aan de westkust van de Indische Oceaan.

Mauritius heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de luxueuze toeristische topbestemmingen. Vele royalty's en honeymooners vinden hun weg naar het paradijselijke eiland. Ook op culinair gebied is dit van oorsprong Franse eiland een walhalla te noemen, maar uiteindelijk draait het op deze bijzondere bounty eilanden natuurlijk om de waanzinnig mooie stranden.

Rondreis, mauritius, palmbomen, strand, paradijs, bountystrand
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Amsterdam - Port Louis - Deux Frères

Dag 2: Deux Frères

Dag 3: Deux Frères - Chamarel​

Dag 4: Chamarel

Dag 5: Chamarel - Riviere Noir​

Dag 6: Riviere Noir - Grand Baie

Dag 7: Grand Baie

Dag 8: Grand Baie - Port Louis - Amsterdam

rondreis over mauritius, stranden, bergen

Tips  • Iedere maandag is er een grote markt in het centrum van Mahebourg, de markt is zeker een bezoek waard, ook als u niets wilt te kopen.
  • De bakkerij Biscuiterie Rault, ligt net buiten Mahebourg, op het familiedomein "Les Delices". Er is een 200 jaar oude waterbron waar nog altijd op een unieke mechanische manier water wordt opgepompt zonder electriciteit te gebruiken.
mauritius, riviere noir, chamarel, grand baie, port louis, deux freres, rondreis

PrijzenMauritius

 

Reisperiode: Indicatieprijs
Laagseizoen* € 1789
Hoogseizoen** € 1999

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Retourvlucht Amsterdam – Mauritius in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Overnachtingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties incl. ontbijt (tenzij anders vemeld)
  • 8 dagen middenklasse huurauto (type compact) incl. all-in verzekeringspakket en ongelimiteerd aantal kilometers

 

Optioneel:

  • Excursies ter plaatse
  • Eventuele entreegelden
  • GPS systeem bij huurauto
  • Extra bestuurder

 

De definitieve reissom is afhankelijk van uw reisperiode, beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief bemiddelingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.

 

Bovenstaand basisarrangement kunt u geheel naar wens laten aanpassen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar info@destinations.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.