Bel nu 0880 660 888

namibie, foto, joshua tree, rondreis, vakantie, huurauto

Highlights of Namibia - 15 dagen

Een zeer populaire route met huurauto door één van de mooiste landen van zuidelijk Afrika.

Terug naar Namibië Terug naar Namibië

Highlights of Namibia - 15 dagenTijdens deze 15-daagse rondreis per huurauto ontdekt u dé hoogtepunten van Namibië in een rustig tempo. Op de meeste plaatsen heeft u twee overnachtingen zodat u volop de tijd heeft om het prachtige landschap en de bijzondere locatie's te verkennen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een indrukwekkende zonsopgang bovenop de imposante zandduinen in de Namib-Naukluft woestijn? Of ontdek het gezellige kustplaatsje Swakopmund met koloniale gebouwen en Duitse invloeden. Geniet van het onherbergzame landschap bij Twyfelfontein en maak een prachtige wandeling in het Waterberg Plateau National Park. Uiteraard is er ook voldoende tijd om het enorme Etosha National Park te ontdekken, hier verblijft u in totaal drie nachten zodat u de meeste kans heeft om zoveel mogelijk wild te spotten! Kortom een zeer complete reis door Namibië.

namibie, rondreis, safari, etosha national park

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1/2: Amsterdam - Windhoek

Na aankomst op de luchthaven van Windhoek wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiging en haalt u de huurauto op. Vervolgens rijdt u naar uw hotel in Windhoek waar u de komende nacht zult verblijven.

 

Dag 3: Windhoek - Sesriem

Na het ontbijt is het tijd om de rondreis door dit prachtige land te beginnen. U vertrekt in zuidwestelijke richting naar Sesriem. Sesriem is de enige plaats die toegang biedt tot het onherbergzame en mooie woestijngebied van het Namib-Naukluft National Park. Sesriem ligt aan de Tsauchabrivier die hier door een kloof stroomt. De naam Sesriem is ontstaan toen de eerste boeren dit water gebruikten en het vanuit de ravijn naar boven haalden met een emmer vastgemaakt aan zes riemen van ossenleer. U overnacht in Sesriem. 

 

Dag 4: Naukluft NP

De poort van het Namib-Naukluft National Park opent bij de eerste zonnestralen. Dus hoe eerder u vandaag opstaat, hoe mooier deze dag is. U kunt namelijk al vroeg de duinen op klimmen voor een prachtige zonsopkomst waarbij de oranjerode kleur van de zandduinen iedere minuut lijkt te veranderen. Als de zon eenmaal op is, kunt u het bezoekerscentrum bezoeken of naar het beroemde Deadvlei wandelen. Deadvlei is de benaming voor de enorme zoutpan die is achtergebleven van een meer dat eeuwen geleden opdroogde. Hier zijn ook de...Lees verder

Er is in Etosha National Park een variatie aan flora en fauna, waarbij u ca. 114 verschillende zoogdieren en een kleine 340 soorten vogels kunt spotten.

waterberg plateau national park, rondreis namibie, hike windhoek

NamibiëNamibië is een absolute must als u van natuur houdt. Maar ook als natuurschoon niet het belangrijkste onderdeel van uw reis is, is Namibië een zeer imponerende bestemming. Zoek het ‘alleen op de wereld’ gevoel op, of scheur op een quad bike door de indrukwekkende Namib Naukluft woestijn.
Terwijl u door het langzaam veranderende landschap reist kunt u constant genieten van de mogelijkheid tot het zien van wilde dieren. Namibië is het leefgebied van een ongelooflijke hoeveelheid diersoorten, waarvan enkele zeer uniek zijn. Neem bijvoorbeeld de bijna uitgestorven woestijnolifanten, zwarte neushoorns en de Aspsaura Achietae hagedis. Die laatste soort leeft op de gloeiendhete zandduinen van o.a. de Sossusvlei waar hij zich voortbeweegt door van de ene poot naar de andere te hinkelen om zo zo min mogelijk met het hete zand in aanraking te komen.
Met Etosha National Park als één van Afrika’s grootste wildparken in het noorden, Fish River Canyon in het zuiden, het koloniale stadje Swakopmund aan de kust, de Himbadorpen in het noordwesten en de groene Caprivistrip in het noordoosten, is een rondreis door één van Afrika’s mooiste landen compleet.

windhoek, namibie, rondreis, selfdrive, 4x4 vehicle, huurauto, fly & drive
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Windhoek

Dag 3: Windhoek - Sesriem

Dag 4: Sesriem - Namib-Naukluft NP - Sesriem 

Dag 5: Sesriem - Swakopmund

Dag 6: Swakopmund

Dag 7: Swakopmund - Twyfelfontein

Dag 8: Twyfelfontein

Dag 9: Twyfelfontein - Etosha NP

Dag 10: Etosha NP

Dag 11: Etosha NP

Dag 12: Etosha NP - Waterberg Plateau

Dag 13: Waterberg Plateau - Windhoek

Dag 14/15: Windhoek - Amsterdam

windhoek, sesriem, namib-naukluft, rondreis, swakopmund, etosha, waterberg

Tips  • Is de reisduur van deze reis nog net iets te lang voor u? Kies dan bijvoorbeeld voor een rechtstreekse vlucht naar Windhoek. U kunt de reis daarmee verkorten met twee dagen.
sossusvlei, namib naukluft national park, rondreis namibie

PrijzenHighlights of Namibië

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 2859
Hoogseizoen** € 3279

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: mei, jun, jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Windhoek, Windhoek - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse met twee overstappen per enkele reis
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties incl. ontbijt (tenzij anders vermeld)
  • 13 dagen middenklasse huurauto (type 4x4) incl. all-in verzekeringpakket en ongelimiteerd aantal kilometers
  • Excursies en gamedrives zoals beschreven met Engelssprekende gids/ranger

 

Optioneel:

  • Entreegelden parken en reservaten
  • Excursies ter plaatse
  • GPS-systeem bij huurauto
  • Extra bestuurder bij huurauto

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u geheel naar wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.