Bel nu 0880 660 888

Cairns

Flexreis Cairns

Plan uw eigen rondreis vanuit Cairns met een huurauto – max. 30 dagen

Terug naar Australië Terug naar Australië

Flexreis CairnsLiggend temidden van een tropisch paradijs aan de oevers van Trinity Bay, is Cairns de poort naar enkele van de grootste natuurlijke attracties van Australië. De imposante kust is de basis voor het karakter van de stad. De Great Barrier Reef dat op de World Heritage lijst staat, maakt Cairns tot een van de populairste duikplaatsen ter wereld. Ten noorden van de stad liggen de oude tropische regenwouden van Daintree National Park die tot werelderfgoed benoemd zijn. De stad zelf biedt een groot scala aan accommodaties, restaurants en café’s geschikt voor alle budgetten en bezoekers.

Whitsundays, startpakket Australie, rondreis

Dag-tot-dag beschrijvingMet deze flexreis naar Cairns begint u uw autorondreis op uw gemak en onbezorgd. In dit pakket zijn de vlucht (met overstap) van Amsterdam naar Cairns en vice versa opgenomen. Na aankomst staat uw transfer (gedeeld) klaar om u naar uw stadshotel te brengen waar u twee nachten verblijft. Uw huurauto (Comfort klasse) wordt bij het hotel afgeleverd en is de komende 15 dagen inclusief verzekeringen voor u gereserveerd. Tijdens de 15 huurdagen verzorgt u uw verblijf op eigen gelegenheid zodat u uw route zelf kunt uitstippelen. Het arrangement is uit te breiden tot maximaal 30 dagen.

waterval, rondreis, wereldreis, australie, vakantie, cairns

AustraliëWie Australië bezoekt, zal kennis maken met natuurlijke schoonheid, authentieke spiritualiteit en contrasterende wereldsteden. Het uitgestrekte land heeft een unieke flora en fauna en herbergt vele nationale parken (NP) waar u prachtige wandelingen kunt maken en waar de avonturier onder andere kan klimmen en abseilen. Het tropische noorden is rijk aan vogels en wilde dieren die in het regenwoud leven. Het imposante Great Barrier Reef leent zich uitstekend voor duiken en snorkelen en in 'the Red Centre’ waar u een rijke historie van de Aboriginals vindt, beluistert u de verhalen uit een lang verleden. Welkom 'downunder’!

rondreis door australie, zelfstandig, autohuur, wereldreis
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Cairns

Dag 3: Cairns (ontvangst huurauto)

Dag 4 t/m 18: Verblijf op eigen gelegenheid (incl. autohuur)

Dag 19/20: Cairns - Amsterdam

Fraser Island, rondreis, tips, autohuur, vluchten cairns, rondreis, zelfstandig reizen, autohuur, wereldreis, australie

PrijzenFlexreis Cairns

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 1769
Hoogseizoen** € 2359

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jul, aug, dec, jan

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - Cairns, Cairns - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Transfer (evt. gedeeld) van luchthaven naar hotel
 • Twee overnachtigingen in standaard 2-persoonskamer in centraal gelegen middenklasse accommodatie o.b.v. logies
 • 15 dagen middenklasse huurauto (type comfort) incl. all-in verzekeringpakket en ongelimiteerd aantal kilometers incl. hotelaflevering

 

Niet inbegrepen:

 • Overige overnachtingen

 

Optioneel:

 • Evt. uitbreiding van flex-arrangement tot maximaal 30 dagen
 • Evt. one-way toeslag huurauto afhankelijk van inleverlocatie (ter plaatse te betalen)
 • Entreegelden parken en reservaten
 • Excursies ter plaatse
 • GPS-systeem bij huurauto
 • Extra bestuurder bij huurauto

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.