Bel nu 0880 660 888

jungle, amazone, ecuador, quito

Ontdek Ecuador - 11 dagen

Korte rondreis langs de hoogtepunten van Ecuador. Ook goed te combineren met de Galapagos Eilanden.

Terug naar Ecuador Terug naar Ecuador

Ontdek Ecuador - 11 dagenDeze korte rondreis neemt u mee langs de hoogtepunten van het vasteland van Ecuador. Het is een reis met vele contrasten, waarbij elke bestemming zijn eigen unieke schoonheid heeft. In Quito wandelt u langs prachtige koloniale gebouwen en in de warmwaterbronnen van Papallacta komt u helemaal tot rust. Het avontuur zoekt u op in de jungle van de Amazone en spot tijdens diverse wandelingen indrukwekkende flora en fauna. In Baños kunt u volop genieten van het Ecuadoriaanse landschap en in het Cotopaxi National Park kunt u heerlijke wandelingen maken met spectaculaire uitzichten. Tijdens deze reis bezoekt u de mooiste plekjes!

jungle, amazone, ecuador, quito, banos, papallacta, cotopaxi

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1: Amsterdam - Quito

Na aankomst op de luchthaven, staat uw chauffeur al voor u klaar voor uw transfer naar het eerste hotel in Quito, hier zult u twee nachten verblijven.

 

De Ecuadoraanse hoofdstad heeft veel charme en is één van de best bewaarde koloniale steden van Zuid-Amerika.

Het beeld van het historische centrum van Quito wordt gedomineerd door talloze schitterende bouwwerken uit de koloniale tijd, die vooral rondom het centrale plein van de stad, Plaza de la Independencia (Grande Plaza), te vinden zijn. Van hieruit heeft u een erg goed overzicht op de straatjes van het centrum van Quito. Midden op het plein staat een prachtig standbeeld ter ere van de onafhankelijkheid van Ecuador.

 

Dag 2: Quito

Quito is een heerlijke stad met een fijne sfeer en een aangenaam klimaat. U maakt een stadstour door het historische centrum langs het centrale plein, de San Francisco kerk uit 1534 en de Basilica, een prachtige gotische kerk. Ook ontdekt u de authentieke voetgangersstraat in La Ronda en de nieuwe wijk 'el Mariscal'.

 

Op ongeveer 10 km ten noorden van de stad bezoekt u ‘het middelpunt van de wereld’ op 2.483 meter hoogte. Hier staat u letterlijk met één been op het noordelijk en met één been op het zuidelijk halfrond. Neem een kijkje in...Lees verder
ecuador, rondreis, quito, banos, cotopaxi

EcuadorEcuador is het land van verrassende landschappen, bijzondere biodiversiteit, indrukwekkende cultuur, mooie koloniale architectuur en vriendelijke locals. De weelderige groene jungle van de Amazone wisselen zich af met de de witte besneeuwde bergen van de Andes. Ook zijn in dit land prachtige bounty stranden te vinden en dan hebben we het nog niet eens gehad over de ultieme paradijselijke bestemming, de Galapagos eilanden. Dit land is werkelijk uniek en zal geen enkele bezoeker teleurstellen!

jungle wandeling met gids, amazone, rondreis ecuador
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Amsterdam - Quito

Dag 2: Quito

Dag 3: Quito - Papallacta

Dag 4: Papallacta - Amazone

Dag 5: Amazone

Dag 6: Amazone - Baños

Dag 7: Baños
Dag 8: Baños - Cotopaxi National Park

Dag 9: Cotopaxi National Park - Quito

Dag 10/11: Quito - Amsterdam

andes, rondreis, quito, banos, amazone, cotopaxi

TipsTip:

Bezoek de Otavalo markt op zaterdag. Verreweg de leukste dag om deze kleurrijke markt te bezoeken!

pailon del diablo, banos, quito, ecuador, rondreis

PrijzenReissom:

 

Tarieven worden op dit moment geupdatet.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.