Bel nu 0880 660 888

rondreis, filippijnen, manilla, bohol, cebu, boracay

Fantastic Philippines - 12 dagen

Ontdek de Filipijnen met deze reis door Manilla, de jungle, het platteland en de mooiste bountyeilanden.

Terug naar Filipijnen Terug naar Filipijnen

Fantastic Philippines - 12 dagenDe Filipijnen bestaan uit meer dan 7000 eilanden gracieus verspreid over de westelijke rand van de Stille Oceaan. Het land dat bekend staat om zijn grenzeloze gastvrijheid en de vriendelijke glimlach van de mensen. Eindeloos avontuur en prachtige natuur liggen op u te wachten op deze eilanden vol tegenstellingen en diversiteit. Een mix van oud en nieuw, tribaal en eigentijds, wild en luxe. Bent u op zoek naar iets nieuws, ongewoons en fascinerends? Dan zijn de Filipijnen de perfecte bestemming voor u!

vakantie, azie, rondreis, filippijnen, manilla, cebu, bohol, boracay, eilanden

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1 en 2: Amsterdam - Manilla

Bij aankomst op de luchthaven van Manilla staat onze vertegenwoordiger al op u te wachten. Hij/zij zal u gastvrij verwelkomen zoals dat in de Filipijnen gebruikelijk is. Vervolgens wordt u naar uw hotel in Manila gebracht. De rest van de dag kunt u naar eigen wens indelen.

 

Dag 3: Manilla

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een stadstour door de hoofdstad Manilla. Tijdens deze tour neemt uw gids u mee naar een aantal van de mooist bewaardgebleven historische plekken van de stad. Start in het oudste deel van de stad met een wandeling door het ommuurde deel langs kerken en over pleinen, terwijl u luistert naar prachtige verhalen over de geschiedenis van de stad. Halverwege de tour zult u lunchen in een restaurant met lokale specialiteiten. Geniet daarna van het modernere deel van de stad en kom alles over deze stad te weten.

Na de stadstour wordt u teruggebracht naar uw hotel en kunt u de rest van de dag naar eigen wens indelen.

 

Dag 4: Manilla - Tagbilaran/Bohol

Vandaag vliegt u van Manilla naar Tagbilaran op het natuurrijke Bohol waar u twee nachten aan de prachtige  stranden van het eiland verblijft.

 

Dag 5:...Lees verder
cebu mountain, rondreis filipijnen

FilipijnenDe Filipijnen is een unieke bestemming in Zuidoost-Azië. De opmerkelijke gastvrijheid en interesse in andere culturen hebben vele invloeden van andere culturen naar het land gebracht, maar toch blijft het Filipijnse sfeertje voelbaar. De Filipijnen bestaan uit meer dan 7.000 eilanden met ontelbare idyllische stranden, azuurblauw water en prachtige koraalriffen. De strandliefhebber komt hier dus volledig aan zijn trekken! Bezoek de Chocolate Hills van Bohol, de wereldberoemde rijstvelden van Banaue, de chaos van Manilla, de jungle van Coron, ga duiken op Cebu of geniet van blauwe lagunes op El Nido. De mogelijkheden en bestemmingen zijn eindeloos op de Filipijnen!

kerk in filipijnen, rondreis, manilla, boracay
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Manilla

Dag 3: Manilla

Dag 4: Manilla - Bohol

Dag 5: Bohol

Dag 6: Bohol - Cebu

Dag 7: Cebu

Dag 8: Cebu - Boracay

Dag 9: Boracay

Dag 10: Boracay

Dag 11/12: Boracay - Manilla - Amsterdam

stranden, filippijnen, rondreis, hotel, individueel, prijzen el nido, filipijnen, rondreis, tickets manilla, palawan

PrijzenFantastic Philippines

 

Reisperiode

Indicatieprijs

Laagseizoen*

€ 2789

Hoogseizoen**

€ 2899

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: apr, mei, jun, jul, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam - Manilla in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Binnenlandse vlucht Manilla - Tagbilaran inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse, exclusief bagage (ca. PHP 200 per kg)
 • Binnenlandse vlucht Cebu - Caticlan inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse, exclusief bagage (ca. PHP 200 per kg)
 • Binnenlandse vlucht Caticlan - Manilla inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse, exclusief bagage (ca. PHP 200 per kg)
 • Retour ferry-overtocht Tagbilaran - Cebu in touristclass
 • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in viersterren accommodaties o.b.v. logies en ontbijt
 • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto of boot met chauffeur en/of gids
 • Alle genoemde (niet optionele) excursies, natuur bezoeken en stadstours incl.  Engelstalige gids en evt. entreegelden

 

Niet inbegrepen:

 • Vertrekgelden The Philippines (PHP 550 per person)
 • Vertrekgelden Cebu (PHP 200 per person)
 • Vertrekgelden Caticlan (PHP 200 per person)
 • Reis- en annuleringsverzekeringen (vraag onze specialisten)
 • Optionele excursies
 • Fooien

 

De definitieve reissom is afhankelijk van uw reisperiode, beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.​

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.