Bel nu 0880 660 888

rondreis Japan, shinkansen, tokyo, hakone, kyoto, hiroshima, osaka

Mystiek & Natuurlijk Japan - 19 dagen

Individuele rondreis met de Shinkansen en lokale treinen langs de mooiste natuur en tempels van Japan.

Terug naar Japan Terug naar Japan

Mystiek & Natuurlijk Japan - 19 dagenJapan biedt een fantastische mix tussen oud en nieuw. Het is het land waarin authentieke culturele aspecten in een vloeiende lijn overgaan in high-tech accessoires en moderne infrastructuur. Deze reis legt met name de nadruk op de dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan, waar de geisha's onverschrokken door de straatjes rondwandelen alsof er nog nooit een bullet-train bestaan heeft. Maar ook rustieke bergen en valleien die de natuurlijke kant van Japan volledig blootleggen en haar op haar puurst toont. Uiteraard mag een bezoek aan de miljoenensteden Tokyo, Kyoto, Hiroshima en Osaka niet ontbreken. Mystiek & Natuurlijk Japan, absoluut een prachtige reis, zeker in het bloesemseizoen!

Hiroshima, schrijn, heilig, buddha, japan, rondreis per trein, tokyo, osaka, kyoto

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1 en 2: Amsterdam - Tokyo

Bij aankomst in Tokyo wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger die u helpt met het valideren van de Rail Pass en het vinden van de shuttlebus. Vervolgens neemt u de shuttlebus naar het centrum van Tokyo. Bij het grote treinstation stapt u uit en daarvandaan kunt u of per metro of per taxi naar uw hotel. Afhankelijk van de aankomsttijd, kunt u alvast de stad gaan verkennen. U verblijft de komende vier nachten in Tokyo.

 

Dag 3 en 4 : Tokyo

U kunt de komende dagen de veelzijdige wereldstad van Japan op eigen gelegenheid ontdekken. Breng een bezoek aan de Asakusa Kannon Tempel, de Tokyo Skytree (het hoogste gebouw in Japan) en de electonicawijk Akihabara, waar de eerste cassetterecorders en computers in het begin van het digitale tijdperk werden ontwikkeld. Ook heeft Tokyo vele musea om te bezoeken waar u meer te weten kunt komen over de geschiedenis en de cultuur. Aanraders zijn het Edo-Tokyo Museum en het Tokyo Nationaal Museum. Ook kunt u de leuke wijken Shibuya en Harajuku (centrum van de fashion scene en jongerencultuur) bezoeken. Ook Yoyogi Park met de beroemde Meji-schrijn is zeker een bezoek waard! Tip: Ga 's avonds dineren in een van de goede restaurants in Roppongi Hills en bezoek Tokyo City View Observatory op de hoogste verdieping. Heeft u genoeg van de drukte en behoefte aan...Lees verder
rondreis japan, tokio, hakone, tsumago, takayama, kanazawa, kyoto, hiroshima, osaka

JapanNippon, zoals het land in het Japans genoemd wordt, betekent letterlijk de oorsprong van de zon. Tijdens een reis door dit indrukwekkende land zult u steeds meer gaan begrijpen waarom Japan zo genoemd wordt. Het is een reisbestemming vol contrasten. Japan telt bijna 4.000 eilanden, waarvan de vier grootste de belangrijkste zijn: Honshu, Hokkaido, Kyushu en Shikoku. Het grootste en meest centraal gelegen eiland is Honshu. Op dit eiland ligt het metropool, Tokyo. Tokyo kenmerkt zich door hoogstaande technologie, maar ook eeuwenoude tradities. Een mix die prima naast elkaar blijkt te kunnen bestaan. U kunt zich laten meevoeren door de drukke, kosmopolitische stad met veel neon verlichting en de regelmatig voorbij schietende Shinkansen treinen of u komt tot rust tijdens heerlijke en ontspannende wandeling door stille zen-tuinen. Japan biedt naast wereldsteden ook boeddhistische tempels, oogverblindende natuur, verfijnde keuken ook een prachtige authentieke cultuur. U kunt als toeschouwer een optreden van Sumo-worstelaars of Samurai-strijders bijwonen of zelf het zwaard ter hand nemen tijdens een workshop. In Japan is men heel creatief met origami, kalligrafie en manga-tekenen. Bent u creatief? Dan kunt u aanschuiven bij een van de vele workshops. Japan is zeer gastvrij en straalt rust en harmonie uit. Elke dag zult u nieuwe indrukken opdoen, want welke route u ook reist, een vakantie naar Japan is absoluut bijzonder.

rondreis japan, tokio, hakone, tsumago, takayama, kanazawa, kyoto, hiroshima, osaka
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Tokyo

Dag 3: Tokyo

Dag 4: Tokyo

Dag 5: Tokyo - Hakone

Dag 6: Hakone

Dag 7: Hakone - Nagoya - Tsumago

Dag 8: Tsumago

Dag 9: Tsumago - Takayama

Dag 10: Takayama

Dag 11: Takayama - Kanazawa

Dag 12: Kanazawa

Dag 13: Kanazawa - Kyoto

Dag 14: Kyoto

Dag 15: Kyoto

Dag 16: Kyoto - Hiroshima

Dag 17: Hiroshima

Dag 18: Hiroshima - Osaka

Dag 19: Osaka - Amsterdam

Mount Fuji, Tokyo, rondreis door Japan, trein, openbaar vervoer, tempels, geisha's

Tips • Ga 's avonds dineren in een van de uitstekende restaurants in Roppongi Hills en bezoek Tokyo City View Observatory op de hoogste verdieping.
bamboebos, rondreis, japan, tickets, hiroshima, tokyo

PrijzenMystiek & Natuurlijk Japan

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 3799
Hoogseizoen** € 4419

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, sep, okt, dec
   (tijdens kerst en oud & nieuw kan er een toeslag gelden)
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: apr, mei, jun, jul, aug, nov

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijk vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief

 • Vluchten Amsterdam - Tokyo, Osaka - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Overnachtingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties of traditionele Ryokan incl. ontbijt
 • 6 x Diner (dag 5, 6, 7, 8, 9 en 10)
 • Airportshuttle van Tokyo International Airport naar het centrum in Tokyo
 • Transfer van hotel in Osaka naar Osaka Kansai Airport
 • Transfer (gedeeld) Takayama - Shirakawago; Shirakawago - Takayama
 • Hakone-pas voor 3 dagen
 • Japan Rail Pass voor 14 dagen (2e klasse)

 

Optioneel:

 • Excursies ter plaatse
 • Eventuele entreegelden
 • Transport dat niet is inbegrepen in de Japan Rail Pass (zoals metro en tram in de steden)

 

De definitieve reissom is afhankelijk van uw reisperiode, beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief bemiddelingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.

 

Bovenstaand basisarrangement kunt u geheel naar wens laten aanpassen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar info@destinations.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.