Bel nu 0880 660 888

Namibië Compleet - 20 dagen

Individuele fly & drive per 4x4 door het waanzinnig mooie Namibië

Terug naar Namibië Terug naar Namibië

Namibië Compleet - 20 dagenTijdens deze rondreis maakt u een complete rondreis door Namibië waarbij u kennis zult maken met alle hoogtepunten van dit schitterende land. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van het fantastische uitzicht over de Kalahari-woestijn en de hoogste zandduinen ter wereld in het Namib Naukluft National Park. Of maak een prachtige wandeling door de indrukwekkende Fish River Canyon met adembenemende vergezichten. Ook de rotstekeningen in Twyfelfontein mogen tijdens deze reis niet ontbreken en wild spotten kunt u doen tijdens uw bezoek aan Etosha National Park! Kortom een veelzijdige reis waarbij u met verschillende indrukken Namibië zult verlaten!

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1/2: Amsterdam - Windhoek 

Na aankomst op de luchthaven van Windhoek wordt u welkom geheten door onze lokale agent en staat uw 4x4 huurauto voor u klaar voor vertrek naar uw eerste overnachtingsadres.  

 

Windhoek, de hoofdstad van Namibië, ligt in het geografische centrum van het land en wordt omgeven door glooiende bergen. De invloed van de Duitse kolonisatie is nog altijd merkbaar in de taal, architectuur en restaurants. Gedurende de dag heeft het stadscentrum een café-cultuur, zoals u die ook in Europese steden aantreft.

Er heerst een ontspannen sfeer en er is een voetgangerszone met drukke winkels en marktkramen. Door de complexe en verweven geschiedenis van het land, bestaat de bevolking uit allerlei culturen, waardoor u er mensen in allerlei kleurschakeringen ziet.
 

Dag 3: Windhoek - Mariental

U rijdt vanuit Windhoek richting de duinen van de Kalahariwoestijn waar u de komende twee nachten in een lodge zult verblijven.

 

Dag 4: Mariental (Kalahariwoestijn)

Dit gebied in het...Lees verder
fish river canyon, namibie, rondreis, afrika, windhoek, huurauto

NamibiëNamibië is een absolute must als u van natuur houdt. Maar ook als natuurschoon niet het belangrijkste onderdeel van uw reis is, is Namibië een zeer imponerende bestemming. Zoek het ‘alleen op de wereld’ gevoel op, of scheur op een quad bike door de indrukwekkende Namib Naukluft woestijn.
Terwijl u door het langzaam veranderende landschap reist kunt u constant genieten van de mogelijkheid tot het zien van wilde dieren. Namibië is het leefgebied van een ongelooflijke hoeveelheid diersoorten, waarvan enkele zeer uniek zijn. Neem bijvoorbeeld de bijna uitgestorven woestijnolifanten, zwarte neushoorns en de Aspsaura Achietae hagedis. Die laatste soort leeft op de gloeiendhete zandduinen van o.a. de Sossusvlei waar hij zich voortbeweegt door van de ene poot naar de andere te hinkelen om zo zo min mogelijk met het hete zand in aanraking te komen.
Met Etosha National Park als één van Afrika’s grootste wildparken in het noorden, Fish River Canyon in het zuiden, het koloniale stadje Swakopmund aan de kust, de Himbadorpen in het noordwesten en de groene Caprivistrip in het noordoosten, is een rondreis door één van Afrika’s mooiste landen compleet.

deadvlei, sossusvlei, namib naukluft national park, namibie, rondreis, huurauto
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Windhoek

Dag 3: Windhoek - Mariental

Dag 4: Mariental

Dag 5: Mariental - Fish River Canyon

Dag 6: Fish River Canyon

Dag 7: Fish River Canyon - Aus

Dag 8: Aus

Dag 9: Aus - Sesriem

Dag 10: Sesriem

Dag 11: Sesriem - Swakopmund

Dag 12: Swakopmund

Dag 13: Swakopmund - Twyfelfontein

Dag 14: Twyfelfontein

Dag 15: Twyfelfontein - Etosha N.P.

Dag 16: Etosha N.P.

Dag 17: Etosha N.P.

Dag 18: Etosha N.P. – Waterberg Plateau

Dag 19/20: Waterberg Plateau - Windhoek - Amsterdam

Tips • Dune 45 en Big Daddy zijn de drukst bezochte zandduinen in de Namib Naukluft, Big Mamma ligt precies tussen de dirtroad en Deadvlei in en de zonsopkomst is daar minstens zo mooi!
 • Om zo veel mogelijk te weten te komen over de armoede bestrijding in Namibië is de township-tour in Swakopmund een aanrader. U zult veel te weten komen over oa. het chipsysteem voor water en electriciteit en de facilitaire voorzieningen.
 • Houdt er rekening mee dat het in de woestijn 's nachts erg koud kan worden.
etosha national park, rondreis namibie

PrijzenNamibië Compleet

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 3499
Hoogseizoen** € 3799

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: mei, jun, jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - Windhoek, Windhoek - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties incl. ontbijt (tenzij anders vermeld)
 • 18 dagen middenklasse huurauto (type 4x4) incl. all-in verzekeringpakket en ongelimiteerd aantal kilometers
 • Excursies en gamedrives zoals beschreven met Engelssprekende gids/ranger

 

Optioneel:

 • Entreegelden parken en reservaten
 • Excursies ter plaatse
 • GPS-systeem bij huurauto
 • Extra bestuurder bij huurauto

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

 

*Foto's van Roel & Claire Verhagen (sept/okt 2014)

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.