Bel nu 0880 660 888

Namibië Compleet - 20 dagen

Individuele fly & drive per 4x4 door het waanzinnig mooie Namibië

Terug naar Namibië Terug naar Namibië

Namibië Compleet - 20 dagenOnze agent in Windhoek heet u welkom in Namibië. Er staat een 4x4 voor u klaar zodat u direct naar uw B&B in Windhoek kunt vertrekken. De volgende dag vertrekt u naar ‘s werelds één-na-grootste canyon en overnacht u halverwege te midden van 4000ha. natuurreservaat in Mariental. Hier staat uw eerste gamedrive met gids gepland. De onterecht onberoemde Fish River Canyon bereikt u de dag erna. Na prachtige wandelingen in en langs de kloof vertrekt u richting het majestueuze Namib Naukluft NP. U zult het park vanuit twee locaties verkennen, waarbij u natuurlijk ook het onwaarschijnlijk mooie schouwspel van de zon op het zand zult bewonderen. U vervolgt uw reis naar het oud-koloniale Swakopmund vol leuke activiteiten en Twyfelfontein waar u eeuwenoude rotstekeningen kunt aanschouwen. De rest van uw reis staat in het teken van gamedrives! Het prachtige Etosha NP en Waterberg Plateau NP zijn hiervoor het toneel. Op de laatste dag levert u de 4x4 weer in en vliegt u na een fantastisch diverse reis terug naar Amsterdam.

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1 en 2

Na landing in Namibië wordt u door onze lokale agent welkom geheten en staat uw 4x4 huurauto voor u klaar voor vertrek naar uw eerste overnachtingsadres. De gastvrije guesthouse waar u overnacht is in Windhoek, niet ver van de luchthaven.

 

Windhoek, de hoofdstad van Namibië, ligt in het geografische centrum van het land en wordt omgeven door glooiende bergen. Deze ligging kan toeval zijn of juist een doordacht plan van de Duitsers. Het is niet alleen de perfecte plek om een vakantie te beginnen of eindigen, maar op zich al een bezoek waard.

De invloed van de Duitse kolonisatie is nog altijd merkbaar in de taal, architectuur en restaurants. Hier kunt u genieten van traditionele gerechten, brood, bier en zelfs het Oktoberfest vieren als u er op het juiste moment bent. Gedurende de dag heeft het stadscentrum een café-cultuur, zoals u die ook in Europese steden aantreft.

Er heerst een ontspannen sfeer en er is een voetgangerszone met drukke winkels en marktkramen. Door de complexe en verweven geschiedenis van het land, bestaat de bevolking uit allerlei culturen, waardoor u er mensen in allerlei kleurschakeringen ziet. Van de meest blonde types tot opvallende vrouwen in klederdracht. Ze hebben allen een gevoel van trots, hoop en ambitie. Dit maakt de...Lees verder
fish river canyon, namibie, rondreis, afrika, windhoek, huurauto

NamibiëNamibië is een absolute must als u van natuur houdt. Maar ook als natuurschoon niet het belangrijkste onderdeel van uw reis is, is Namibië een zeer imponerende bestemming. Zoek het ‘alleen op de wereld’ gevoel op, of scheur op een quad bike door de indrukwekkende Namib Naukluft woestijn. Met Etosha National Park als één van Afrika’s grootste wildparken in het Noorden, Fish River Canyon in het Zuiden en de Himba-dorpen aan de noordwestkust, is uw rondreis door één van Afrika’s mooiste landen compleet.

deadvlei, sossusvlei, namib naukluft national park, namibie, rondreis, huurauto
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Windhoek

Dag 3: Windhoek - Mariental

Dag 4: Mariental

Dag 5: Mariental - Fish River Canyon

Dag 6: Fish River Canyon

Dag 7: Fish River Canyon - Aus

Dag 8: Aus

Dag 9: Aus - Sesriem

Dag 10: Sesriem

Dag 11: Sesriem - Swakopmund

Dag 12: Swakopmund

Dag 13: Swakopmund - Twyfelfontein

Dag 14: Twyfelfontein

Dag 15: Twyfelfontein - Etosha NP

Dag 16: Etosha NP

Dag 17: Etosha NP

Dag 18: Etosha NP – Waterberg Plateau

Dag 19/20: Waterberg Plateau - Windhoek - Amsterdam

Tips • Dune 45 en Big Daddy zijn de drukst bezochte zandduinen in de Namib Naukluft, Big Mamma ligt precies tussen de dirtroad en Deadvlei in en de zonsopkomst is daar minstens zo mooi!
 • Om zo veel mogelijk te weten te komen over de armoede bestrijding in Namibië is de township-tour in Swakopmund een aanrader. U zult veel te weten komen over oa. het chipsysteem voor water en electriciteit en de facilitaire voorzieningen.
 • Houdt er rekening mee dat het in de woestijn 's nachts erg koud kan worden.
etosha national park, rondreis namibie

PrijzenNamibië Compleet

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 3499
Hoogseizoen** € 3759

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: mei, jun, jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - Windhoek, Windhoek - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties incl. ontbijt (tenzij anders vermeld)
 • 18 dagen middenklasse huurauto (type 4x4) incl. all-in verzekeringpakket en ongelimiteerd aantal kilometers
 • Excursies en gamedrives zoals beschreven met Engelssprekende gids/ranger
 • Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving​

 

Optioneel:

 • Entreegelden parken en reservaten
 • Excursies ter plaatse
 • GPS-systeem bij huurauto
 • Extra bestuurder bij huurauto

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

 

*Foto's van Roel & Claire Verhagen (sept/okt 2014)

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.