Bel nu 0880 660 888

Rondreis, Namibië, landschap, Sossusvlei, Namib Naukluft, Etosha, Neushoorn, Cheetah

Wet & Dry Namibia - 19 dagen

Individuele fly & drive per 4x4 door nat en droog landschap van Namibië

Terug naar Namibië Terug naar Namibië

Wet & Dry Namibia - 19 dagenEen rondreis van uitersten! Hoewel het eigenlijk de klap op de vuurpijl is, start deze rondreis bij de Victoria watervallen in het grensgebied van Zimbabwe en Zambia. Het oorverdovende gebulder waarmee het water van de Zambezi-rivier in het Victoria Falls National Park naar beneden dendert is weergaloos. Na twee volle dagen omringt door dit natuurgeweld steekt u de grens over met Botswana voor een verblijf aan het Chobe National Park waar u zowel overdag als tijdens zonsondergang getuige kunt zijn van grote hoeveelheden overstekende olifanten, krokodillen en wel honderden prachtige vogelsoorten. Hierna haalt u uw huurauto in Namibië op en rijdt u vanuit het oosten van de groene Caprivi-strip via Mudumu National Park en Rundu steeds verder richting het drogere landschap. Onderweg kunt u vele grote diersoorten spotten en eventueel ook de Okavango Delta ontdekken. Via Namibië's grootste wildpark Etosha National Park, reist u verder naar de kust. De reis eindigt met de schitterende rode zandduinen van de Namib Naukluft NP; een ervaring die u nooit meer zult vergeten!

Sesriem Canyon, kloof, wandelen, Zebra lodge, Namib Naukluft, Caprivistrip, Victoria Falls, rondreis, Namibie

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1/2: Amsterdam - Victoria Falls 

Na uw vlucht via Johannesburg naar Victoria Falls in Zimbabwe wordt u door door onze vertegenwoordiger welkom geheten en per privé-transfer naar uw guesthouse gebracht. Hier zult u 2 nachten verblijven. 

 

Dag 3: Victoria Falls 

Vandaag heeft u de mogelijkheid om het indrukwekkende Victoria Falls National Park te bezoeken. U kunt op eigen gelegenheid de route in het park volgen. Daarnaast zijn er vele verschillende excursies waarbij u de watervallen en wilde Zambezi-rivier van een andere kant kunt bekijken, zoals bijvoorbeeld wild-water raften, bungee-jumpen, etc. (zie excursiemogelijkheden).

 

Dag 4: Victoria Falls - Kasane 

In de ochtend wordt u na het ontbijt per privé-transfer van Zimbabwe in ca. 1 uur naar uw volgende verblijf in Kasane (Botswana) gebracht. Hier begint uw safari ervaring!

 

Dag 5: Kasane 

Vanuit de Safari Lodge waar u verblijft kunt u vele gamedrives of gamecruises maken in het...Lees verder
vogels, caprivi strip, namibie, rondreis, windhoek, victoria falls

NamibiëNamibië is een absolute must als u van natuur houdt. Maar ook als natuurschoon niet het belangrijkste onderdeel van uw reis is, is Namibië een zeer imponerende bestemming. Zoek het ‘alleen op de wereld’ gevoel op, of scheur op een quad bike door de indrukwekkende Namib Naukluft woestijn.
Terwijl u door het langzaam veranderende landschap reist kunt u constant genieten van de mogelijkheid tot het zien van wilde dieren. Namibië is het leefgebied van een ongelooflijke hoeveelheid diersoorten, waarvan enkele zeer uniek zijn. Neem bijvoorbeeld de bijna uitgestorven woestijnolifanten, zwarte neushoorns en de Aspsaura Achietae hagedis. Die laatste soort leeft op de gloeiendhete zandduinen van o.a. de Sossusvlei waar hij zich voortbeweegt door van de ene poot naar de andere te hinkelen om zo zo min mogelijk met het hete zand in aanraking te komen.
Met Etosha National Park als één van Afrika’s grootste wildparken in het noorden, Fish River Canyon in het zuiden, het koloniale stadje Swakopmund aan de kust, de Himbadorpen in het noordwesten en de groene Caprivistrip in het noordoosten, is een rondreis door één van Afrika’s mooiste landen compleet.

ZimbabweZimbabwe straalt van natuurschoon, met natuurlijk als bekendste hoogtepunt de Victoria Watervallen, die ervoor zorgen dat de Zambezi-rivier een hoogteverschil van zo’n 100m in één seconde overbrugt. Er zijn diverse uitzichtpunten die steeds weer een andere invalshoek op dit bulderende geweld geven. In één van de wildparken van Zimbabwe, Hwange National Park, leven veel leeuwen. Als u er ’s morgens vroeg in ochtend met een ervaren ranger op uit trekt, hebt u dan ook grote kans om de ‘cirkel of life’ op haar puurst in werking te zien!

botswana, chobe national park, caprivi strip, victoria falls, rondreis, windhoek
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Victoria Falls

Dag 3: Victoria Falls

Dag 4: Victoria Falls - Kasane

Dag 5: Kasane

Dag 6: Kasane - Mudumu NP

Dag 7: Mudumu NP

Dag 8: Mudumu NP - Rundu

Dag 9: Rundu - Etosha NP

Dag 10: Etosha NP

Dag 11: Etosha NP

Dag 12: Etosha NP - Khorixas

Dag 13: Khorixas - Swakopmund

Dag 14: Swakopmund

Dag 15: Swakopmund - Solitaire

Dag 16: Solitaire - Sesriem

Dag 17: Sesriem - Windhoek

Dag 18/19: Windhoek - Amsterdam

Chobe National Park, Olifanten, Victoria Falls, Namibie, rondreis, Mudumu National Park, Caprivi, Windhoek

Tips • Beklim de zandduinen vlak voor zonsopkomst voor het mooiste kleurenschouwspel
 • Boek uw excursies van te voren, het is mogelijk dat door drukte de gewenste excursies niet meer ter plaatse te boeken zijn
 • Het is mogelijk om met uw eigen 4x4 huurauto gamedrives te doen, maar wilt u echt de mooiste plekjes zien is het aan te raden om met een ervaren ranger op stap te gaan 
Victoria falls, rondreis, namibie, okavango delta, windhoek, sossusvlei

PrijzenWet & Dry Namibia

 

Reisperiode: Indicatieprijs
Laagseizoen* € 2899
Hoogseizoen** € 3149

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: mei, jun, jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg, Windhoek - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één of twee overstap(s), gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Lokale vlucht Johannesburg - Victoria Falls in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Transfer (privé) van luchthaven naar hotel in Victoria Falls
 • Transfer (privé) van hotel in Victoria Falls naar hotel in Kasane
 • Transfer (privé) van hotel in Kasane naar autoverhuurkantoor in Namibië
 • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in centraal gelegen middenklasse accommodaties incl. ontbijt
 • 13 dagen middenklasse huurauto (type 4x4) incl. all-in verzekeringpakket en ongelimiteerd aantal kilometers incl. hotelaflevering
 • Excursies en gamedrives zoals beschreven met Engelssprekende gids/ranger

 

Niet inbegrepen:

 • One-way toeslag huurauto op aanvraag: prijsindicatie NAD 6900 (ter plaatse te betalen)

 

Optioneel:

 • Entreegelden parken en reservaten
 • Excursies ter plaatse
 • GPS-systeem bij huurauto
 • Extra bestuurder bij huurauto

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.