Bel nu 0880 660 888

Drakensbergen Zuid-Afrika, autorondreis, Johannesburg, Pretoria, Krugerpark, Swaziland, iSimangaliso, Durban, Port Elizabeth, Tuinroute, Kaapstad

Zuid-Afrika Compleet - 25 dagen

Individuele fly & drive per huurauto door onvergetelijk Zuid-Afrika

Terug naar Zuid-Afrika Terug naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika Compleet - 25 dagenTijdens deze afwisselende reis ontdekt u alle hoogtepunten van Zuid Afrika! De reis begint meteen met een echt safari avontuur in het Timbavati Game Reserve. Verblijf midden in de bush en ga opzoek naar de 'Big 5'.  Uiteraard mag ook een bezoek aan het bekende Kruger Park niet ontbreken, hier kunt u gemakkelijk met uw eigen huurauto op zoek naar wild gaan. De Panorama Route is een geweldige route met diverse hoogtepunten zoals God's Window en de Drie Rondavels. In het Koningkrijk van eSwatini (Swaziland) kunt u de cultuur van dit minikoninkrijk ontdekken en gaat u opnieuw op zoek naar wildlife. Walvissen kunt u spotten in Sodwana Bay en in St. Lucia gaat u op zoek naar krokodillen en nijlpaarden. Na de binnenlandse vlucht van Durban naar Port Elizabeth gaat u op zoek naar de olifanten in Addo Elephant National Park en in Knysna kunt heerlijk genieten van prachtige wandelingen en zicht op het meer. Vervolgens bezoekt u de Klein Karoo met een verblijf in Oudtshoorn, bekend om de vele struisvogelfarms en prachtige grot. In Franschhoek kunt u op culinair gebied genieten en uiteraard een heerlijk Zuid-Afrikaans wijntje nemen! De reis eindigd in het altijd levendige Kaapstad. Hier heeft u een aantal dagen de tijd om zowel het centrum als het Kaaps Schiereiland te verkennen.

 

Zuid-Afrika, rondreis, 25 dagen, autohuur, camper, individueel, geen groep, zelfstandig reizen, Kaapstad, Johannesburg

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1 en 2: Amsterdam - Johannesburg

Na uw aankomst in Johannesburg wordt u door onze lokale vertegenwoordiger welkom geheten en per privé-transfer naar uw eerste overnachtingsadres gebracht. 

 

Dag 3: Johannesburg - Ohrigstad

Vandaag haalt u uw huurauto op en vertrekt u voor de Panorama Route. Dit is een schitterende route met fantastische uitzicht-punten zoals bij God’s Window en de Drie Rondavels. De naam “Rondavels” is ontleend aan de naam voor Afrikaanse hutten die dezelfde vorm hebben. Bourke’s Luck Potholes  zijn een bezoek meer dan waard. Hier zijn miljoenen jaren lang de Blyde en de Treur rivier samengekomen zodat door erosie een unieke rotsformatie is ontstaan. Vertrek op tijd, want er staan u vele overweldigende hoogtepunten te wachten!
U verblijft nabij Ohrigstad bij een wildreservaat.

 

Dag 4 en 5: Ohrigstad - Timbavati Game Reserve

Op naar het echte safarigevoel! De lodge waar u de komende nachten verblijven zult, ligt in het Timbavati  Game Reserve. U kunt zich verwonderen over het wild, genieten van de zonsondergang maar ook rond een kampvuur zitten. Het kamp is niet aangesloten op het electriciteitsnet en heeft uitsluitend zonne-energie. Een optimale plek om te genieten van een echte Afrikaanse jungle...Lees verder

Spot zowel dieren op het land als in de zee! Tussen juli en november kunt u met een beetje geluk walvissen vanaf het land nabij Hermanus zien.

nationale parken, zuid-afrika, neushoorn, big 5, krugerpark, timbavati, game reserve, limpopo provincie, rondreis

Zuid-AfrikaOf u nu vanuit een hobbelende 4x4 de ‘big 5’ spot, meedanst op het ritme van de djembé bij oude stammen in Swaziland, de golven besurft bij het tropische strand van Durban, prachtige wandelingen maakt door de Drakensbergen, haaien en walvissen vanuit uw boot recht op u af ziet komen, de heerlijkste gerechten proeft in de culinaire West-Kaap, wijnen direct uit het vat proeft in de wijnlanden rondom Kaapstad, Zuid-Afrika is de diversiteit zelve. Zuid-Afrika heeft het allemaal!

schoolkinderen, zuid-afrika, rondreis, autohuur, vakantie, prive-reis, zonder groep, individueel, zelfstandig reizen
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2:  Amsterdam - Johannesburg
Dag 3:  Johannesburg - Ohrigstad
Dag 4:  Ohrigstad - Timbavati Game Reserve
Dag 5:  Timbavati Game Reserve
Dag 6:  Timbavati Game Reserve - Hazyview

Dag 7:  Hazyview
Dag 8:  Hazyview - Koninkrijk van eSwatini (Swaziland)
Dag 9:  Koninkrijk van eSwatini (Swaziland)
Dag 10:  Koninkrijk van eSwatini (Swaziland) - Sodwana Bay
Dag 11: Sodwana Bay
Dag 12: Sodwana Bay - St. Lucia
Dag 13: St. Lucia
Dag 14: St. Lucia - Durban - Port Elizabeth
Dag 15: Port Elizabeth - Addo Elephant N.P.
Dag 16: Addo Elephant N.P.
Dag 17: Addo Elephant N.P. - Knysna
Dag 18: Knysna
Dag 19: Knysna - Oudtshoorn
Dag 20: Oudtshoorn - Franschhoek
Dag 21: Franschhoek
Dag 22: Franschhoek - Kaapstad/Seapoint
Dag 23: Kaapstad/Seapoint
Dag 24/25: Kaapstad - Amsterdam

Cape Point National Park, Kaap de goede hoop, rondreis, zuid-afrika, autohuur, campers, vakantie

Tips • In het centrum van Franschhoek bevindt zich het Huguenots Memorial Museum. Maak kennis met hun geschiedenis en drijfveren om naar Zuid-Afrika te komen.
 • De Swartberg-pas is een prachtige oude route die loopt van even buiten Knysna tot Montagu.
 • Ontwijk het door toeristen overladen Krugerpark door aan de rand van het park in de kleinere maar net zo prachtige private parken te verblijven.

Wist u dat Zuid-Afrika meer dan 20 nationale parken telt waar u de kans hebt om de ‘Big 5’ te spotten?

wijnvelden rondom Kaapstad, groot constantia, rondreis, autohuur, zuid-afrika, vakantie

PrijzenZuid-Afrika Compleet

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 2699
Hoogseizoen** € 2899
   
* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, mei,jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg, Kaapstad - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Binnenlandse vlucht Durban - Port Elizabeth in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Transfer (privé) van luchthaven naar hotel nabij Johannesburg
 • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in centraal gelegen middenklasse accommodaties incl. ontbijt (tenzij anders vermeld)
 • 23 dagen middenklasse huurauto (type compact) incl. all-in verzekeringpakket en ongelimiteerd aantal kilometers
 • Gamedrives zoals beschreven
 • Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving

 

Niet inbegrepen:

 • One-way toeslag huurauto: prijsindicatie ZAR 1400 per huurperiode (tweemaal, ter plaatse te betalen)
 • Hotelaflevering huurauto: prijsindicatie ZAR 500 (ter plaatse te betalen)

 

Optioneel:

 • Entreegelden parken en reservaten
 • Excursies ter plaatse
 • GPS-systeem bij huurauto
 • Extra bestuurder bij huurauto
 • Evt. parkeerkosten

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.