Bel nu 0880 660 888

Bali, Komodo & Gili - 16 dagen

Individuele rondreis door Indonesië met privé-chauffeur

Terug naar Indonesië Terug naar Indonesië

Bali, Komodo & Gili - 16 dagenNa uw vlucht vanaf Amsterdam wordt u door onze agent in Denpasar welkom geheten en wordt u naar uw strandresort in Sanur gebracht. U verblijft drie dagen om niet alleen Sanur, maar ook de omgeving te verkennen. Denk hierbij aan de prachtige excursies langs rijstterrassen of een bezoek aan Tanah Lot tempel (optioneel). Na verblijf in Sanur vertrekt u per vliegtuig in oostelijke richting naar Labuan Bajo op het eiland Flores. Hier stapt u aan boord van het schip dat u naar Rinca en het Komodo NP brengt. Het natuurpark is het leefgebied van de wereldberoemde Komodovaraan. U maakt deze dagen diverse (wandel)safari’s en dineert, ontbijt en overnacht twee nachten aan boord van het schip. Na deze prachtige ervaring keert u terug naar Denpasar. Uw chauffeur brengt u naar Ubud voor een vierdaags verblijf. Voor een onvervalste bountystrand afsluiting vertrekt u op dag 11 met een speedboot richting Lombok naar Gili Trawangan. Hier kunt u een aantal dagen ontspannen alvorens uw chauffeur u na de overtocht naar de luchthaven in Denpasar brengt voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1 t/m 4

Vlucht naar en aankomst in Denpasar en ontvangst door de gids, die u begeleidt per privétransfer naar uw hotel. U heeft de komende dagen ter vrije besteding in Sanur.

Wij bieden tal van mogelijkheden aan excursies, zoals Tanah Lot Sunset of Uluwatu Kecak Sunset Dance inclusief stranddiner, maar ook een fietstour of eilandtour behoort tot de mogelijkheden.

 

Dag 5

Na het ontbijt wordt u met een transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Labuan Bajo, waar u wordt ontvangen door een gids en per transfer naar de haven wordt gebracht voor uw boottocht naar Rinca eiland. Na Rinca eiland vaart u in de middag door naar Komodo eiland.

Het Komodo National Park is het leefgebied van verschillende dieren. Onder andere herten, buffels, wilde zwijnen en langstaart-makaakapen voeden zich met verschillende bladeren, vruchten, bloemen, wortels en grassen in het park. Maar het meest bekende dier van het eiland is de Komodovaraan, ofwel Varanus Komodoensis. Komodovaranen zijn de grootste varanen ter wereld en echte jagers. Alle diersoorten die leven in het park zijn potentiële prooi voor de Komodovaraan.

U overnacht aan boord inclusief lunch en...Lees verder
gili trawangan, gili eilanden, indonesie, rondreis, bali, lombok

IndonesiëDe omvangrijkste oerwouden, hoogste bergen, actiefste vulkanen, meeste eilanden, witste stranden, zwartste stranden, groenste sawa’s, mooiste tempels, meeste talen, fascinerendste cultuur en de grootste Moslim bevolking. Van de ruim 5000 meter hoge Puncak Jaya naar de tropische stranden van Bali. Via de Bataks in Sumatra, de Torajas in Sulawesi naar de Dayaks in Kalimantan. Van de Indische Oceaan naar de Pacific. In geen enkel ander land treft u een meer imponerende mix van geografische, tropische en culturele afwisseling dan hier.

Mount batur, bali, hike, wandeling, top van de vulkaan, indonesie, rondreis
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Denpasar - Sanur

Dag 3: Sanur

Dag 4: Sanur

Dag 5: Sanur - Denpasar - Lubuan Bajo - Komodo

Dag 6: Komodo

Dag 7: Labuan Bajo - Denpasar - Ubud

Dag 8: Ubud

Dag 9: Ubud

Dag 10: Ubud

Dag 11: Ubud - Padang Bai - Gili Trawangan

Dag 12: Gili Trawangan

Dag 13: Gili Trawangan

Dag 14: Gili Trawangan - Sanur

Dag 15/16: Sanur - Denpasar - Amsterdam

Tips  • Bij bezoek aan tempels is het handig om een eigen sjaal en knie- en schouderbedekkende kleding te dragen
flores, komodo, varaan, rondreis, indonesie, individuele rondreis met gids, boot, gili trawangan

PrijzenBali, Komodo & Gili

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 2849
Hoogseizoen** € 3169

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, jul, aug, dec

 

Let op: Op Bali wordt op 25 maart 2020 de dag van de stilte gevierd. Al het verkeer ligt op deze dag stil en de winkels zijn dicht evenals de restaurants, banken, scholen en openbare instellingen. Ook de verlichting zal 's avonds niet aan gaan. Toeristen dienen op deze dag in hun accommodatie te blijven. De hotels zullen hun restaurants wel openen voor de eigen gasten voor zowel ontbijt, lunch als diner. Op 25 maart 2020 zullen ook geen excursies en vluchten uitgevoerd worden; rondreizen zullen deze dag een 'rustdag' hebben. Op 26 maart 2020 staan er ook nog diverse vieringen gepland. Hierdoor wordt er veel oponthoud in het verkeer verwacht. Houd er rekening mee dat, als u op 26 maart 2020 gaat vliegen, de transfer naar de luchthaven eerder gepland staat dan normaal omdat deze zeer waarschijnlijk langer gaat duren.

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Denpasar - Amsterdam in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
  • Binnenlandse vlucht Denpasar - Labuan Bajo v.v. in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
  • Vaartocht Labuan Bajo - Rinca - Labuan Bajo met 2 overnachtingen op het schip bij Komodo o.b.v. volpension
  • Vaartocht van Padang Bai naar Gili Trawangan en v.v.
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld).
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld).
  • Alle excursies zoals beschreven

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. De periode van 15 december t/m 15 januari is op aanvraag mogelijk. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.