Bel nu 0880 660 888

Bali, Komodo & Gili - 16 dagen

Individuele rondreis door Indonesië met privé-chauffeur

Terug naar Indonesië Terug naar Indonesië

Bali, Komodo & Gili - 16 dagen



Tijdens deze reis verblijft u op 3 verschillende bestemmingen, namelijk Bali, Komodo & Gili Trawangan.

De reis begint met een verblijf van enkele nachten in Sanur, hierdoor heeft u zowel de tijd om heerlijk te ontspannen als de omgeving verder te kunnen verkennen. Denk hierbij aan een excursie waarbij u een bezoek brengt aan de prachtig gelegen Tanah Lot tempel of bezoek per boot de eilanden Nusa Lembongan of Nusa Penida (optioneel). Na verblijf in Sanur vertrekt u per vliegtuig in oostelijke richting naar Labuan Bajo op het eiland Flores. Hier stapt u aan boord van het schip dat u naar Komodo Nationaal Park brengt. Dit natuurpark is het leefgebied van de wereldberoemde Komodovaraan. U maakt deze dagen diverse (wandel)safari’s en dineert, ontbijt en overnacht aan boord van het schip. Na deze prachtige ervaring keert u terug naar Bali, waar u vervolgens zult verblijven in het gezellige plaatsje Ubud. 

Voor een onvervalste bountystrand afsluiting vertrekt u op dag 11 met een speedboot naar Gili Trawangan. Hier kunt u volop genieten aan het strand of ontdek de prachtige onderwaterwereld tijdens het snorkelen! 

Dag-tot-dag beschrijving



Dag 1/2: Amsterdam - Denpasar - Sanur 

Vlucht naar en aankomst in Denpasar en ontvangst door de gids, die u begeleidt per privétransfer naar uw hotel in Sanur.

 

Dag 3 en 4: Sanur  

U heeft de komende dagen ter vrije besteding in Sanur. U kunt heerlijk relaxen bij uw hotel of aan het strand. 

Maar ook bieden wij tal van mogelijkheden aan excursies, zoals een bezoek aan Tanah Lot of Uluwatu Kecak Sunset Dance inclusief stranddiner, maar ook een boottocht naar de idyllische eilanden Nusa Lembongan of Nusa Penida behoren tot de mogelijkheden. 

 

Dag 5: Sanur - Denpasar - Labuan Bajo - Komodo 

Na het ontbijt wordt u met een transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Labuan Bajo. Bij aankomst wordt u ontvangen door een gids en per transfer naar de haven gebracht voor uw boottocht naar Rinca eiland, waar u aan boord kunt genieten van een lunch. Rinca is één van de kleine eilanden gelegen in het Komodo National Park. Het Komodo National Park is het leefgebied van verschillende diersoorten. Onder andere herten, buffels, wilde...



Lees verder
gili trawangan, gili eilanden, indonesie, rondreis, bali, lombok

Indonesië



De omvangrijkste oerwouden, hoogste bergen, actiefste vulkanen, meeste eilanden, witste stranden, zwartste stranden, groenste sawa’s, mooiste tempels, meeste talen, fascinerendste cultuur en de grootste Moslim bevolking. Van de ruim 5000 meter hoge Puncak Jaya naar de tropische stranden van Bali. Via de Bataks in Sumatra, de Torajas in Sulawesi naar de Dayaks in Kalimantan. Van de Indische Oceaan naar de Pacific. In geen enkel ander land treft u een meer imponerende mix van geografische, tropische en culturele afwisseling dan hier.

Mount batur, bali, hike, wandeling, top van de vulkaan, indonesie, rondreis
Vraag reisvoorstel aan

Rating



Natuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

Dagprogramma



Dag 1/2: Amsterdam - Denpasar - Sanur

Dag 3: Sanur

Dag 4: Sanur

Dag 5: Sanur - Denpasar - Labuan Bajo - Komodo

Dag 6: Komodo

Dag 7: Labuan Bajo - Denpasar - Ubud

Dag 8: Ubud

Dag 9: Ubud

Dag 10: Ubud

Dag 11: Ubud - Gili Trawangan

Dag 12: Gili Trawangan

Dag 13: Gili Trawangan

Dag 14: Gili Trawangan - Sanur

Dag 15/16: Sanur - Denpasar - Amsterdam

Tips



  • Bij bezoek aan tempels is het handig om een eigen sjaal en knie- en schouderbedekkende kleding te dragen
flores, komodo, varaan, rondreis, indonesie, individuele rondreis met gids, boot, gili trawangan

Prijzen



Bali, Komodo & Gili

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 2849
Hoogseizoen** € 3169

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, jul, aug, dec

 

Let op: Op Bali wordt op 25 maart 2020 de dag van de stilte gevierd. Al het verkeer ligt op deze dag stil en de winkels zijn dicht evenals de restaurants, banken, scholen en openbare instellingen. Ook de verlichting zal 's avonds niet aan gaan. Toeristen dienen op deze dag in hun accommodatie te blijven. De hotels zullen hun restaurants wel openen voor de eigen gasten voor zowel ontbijt, lunch als diner. Op 25 maart 2020 zullen ook geen excursies en vluchten uitgevoerd worden; rondreizen zullen deze dag een 'rustdag' hebben. Op 26 maart 2020 staan er ook nog diverse vieringen gepland. Hierdoor wordt er veel oponthoud in het verkeer verwacht. Houd er rekening mee dat, als u op 26 maart 2020 gaat vliegen, de transfer naar de luchthaven eerder gepland staat dan normaal omdat deze zeer waarschijnlijk langer gaat duren.

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Denpasar - Amsterdam in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
  • Binnenlandse vlucht Denpasar - Labuan Bajo v.v. in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
  • Vaartocht Labuan Bajo - Rinca - Labuan Bajo met 2 overnachtingen op het schip bij Komodo o.b.v. volpension
  • Vaartocht van Padang Bai naar Gili Trawangan en v.v.
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld).
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld).
  • Alle excursies zoals beschreven

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. De periode van 15 december t/m 15 januari is op aanvraag mogelijk. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.