Bel nu 0880 660 888

Taj & Tigers - 10 dagen

Individuele rondreis door India met privé-chauffeur

Terug naar India Terug naar India

Taj & Tigers - 10 dagenIndia, het land van 1001 nacht, prachtige bouwwerken en natuurlijk de tijger. Waar beter dan deze bijzondere reis te beginnen in New Delhi. De contrasten tussen arm en rijk zijn in Delhi goed zichtbaar. In de nieuwe stad vindt u statige moskeeën, het paleis en een prachtige tombe. In de oude stad gaat u terug in de tijd. Marktkoopmannen verkopen hun waar op straat, een oproep tot het gebed op de achtergrond en vrouwen gekleed in kleurrijke sari’s wandelen door een doolhof aan kleine straatjes. Na een bezoek aan New Delhi volgt een absoluut hoogtepunt van deze reis, de Taj Mahal. In Agra is ook het Agra Fort een bezoek meer dan waard, hier heeft u een prachtig uitzicht op de Taj Mahal. U reist verder naar Ranthambore National Park waar het avontuur begint, op zoek naar de Bengaalse tijger! Met twee game drives in dit programma is de kans goed aanwezig dat u er één spot. Vanuit Ranthambore National Park reist u verder naar Jaipur, de ‘Roze Stad’, waar u de reis afsluit met een camera vol bijzondere foto’s!

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1/2: Amsterdam - Delhi

Na aankomst op de luchthaven wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en per privétransfer naar uw hotel gebracht. Nadat u zich heeft opgefrist zult u een bezoek brengen aan Old Delhi, een ommuurde stad en de voormalig keizerlijke hoofdstad. Het is een doolhof van straatjes vol met winkels, afbrokkelende haveli, de Chandni Chowk markt en de grootste moskee van India: Jama Masjid.

 

Dag 3: Delhi

Vandaag staat in het teken van New Delhi, waar u de mooiste en meest indrukwekkende bezienswaardigheden zult vinden. U bezoekt o.a. Humayun’s Tomb, die stamt uit het vroege Mughal tijdperk en onlangs gerenoveerd is met prachtige omliggende tuinen en fonteinen. Daarna rijdt u door naar Qutb Minar een groot complex met veel historische monumenten, waaronder de eerste moskee van India - de Quwwat-Ul-Islam. De terugreis reist u via Rajpath en ziet u een aantal van de meest iconische gebouwen van het moderne India. U passeert het Parliament House, Presidentieel paleis en India Gate.

 

Dag 4: Delhi - Agra

Vanuit Delhi rijdt u via de Yamuna Expressway...Lees verder
rondreis door india, delhi, taj mahal, tijgers, chauffeur, fly & drive, trein, korte reis, route, jaipur, tempel

IndiaEr is maar één land op de wereld wat zowel kleurrijk, hectisch, als magisch is en waar al uw zintuigen op de proef worden gesteld. Het sprookjesachtige India laat u kennis maken met tal van schatten; de majestueuze Taj Mahal, forten, paleizen en de koninklijke steden Agra en Jaipur. Ontmoet de lokale bevolking en hun rituelen in de vele tempels en bij de Ganges rivier. Vergeet niet op safari te gaan in één van de wildparken met prachtige natuur en Bengaalse tijgers. India zal gegarandeerd een onvergetelijke indruk op u achterlaten.

olifant, india, kleurrijk, rondreis, vakantie india, delhi, taj mahal, tijgers
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2:    Amsterdam - Delhi

Dag 3:    Delhi

Dag 4:    Delhi - Agra

Dag 5:    Agra - Ranthambore National Park

Dag 6:    Ranthambore National Park

Dag 7:    Ranthambore National Park - Jaipur

Dag 8:    Jaipur

Dag 9/10:  Jaipur - Delhi - Amsterdam

Tips  • Tijdens deze compacte maar complete rondreis door India krijgt u een goed beeld van het diverse land en al haar prachtige (heilige) bouwwerken.
  • Spot Bengaalse tijgers tijdens een gamedrive in het Ranthambore National Park

 

Goed om te weten:

Voor India hebben Nederlanders een visum nodig, bovendien dient het paspoort nog ten minste zes maanden geldig te zijn na terugkomst. Indien gewenst kunnen wij uw visum voor u verzorgen.

tuk tuk, india, jaipur, ranthambore, rondreis, delhi

PrijzenTaj & Tigers

 

Reis: Indicatieprijs:
Vanafprijs                                                         € 1489*  
   
*Tijdens kerst en oud & nieuw kan er een toeslag gelden.

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

I.v.m. hitte en regenseizoen wordt reizen in de periode van eind juni t/m september afgeraden. Wildreservaten zijn in deze periode vaak gesloten.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - New Delhi - Amsterdam in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in centraal gelegen middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld).
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld).
  • Excursies zoals beschreven met Engelssprekende gids
  • Gamedrives zoals beschreven met Engelssprekende gids

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.