Bel nu 0880 660 888

bromo vulkaan, mount bromo, indonesie, java, rondreis

Java & Bali - 17 dagen

Individuele rondreis door Indonesië met privé-chauffeur

Terug naar Indonesië Terug naar Indonesië

Java & Bali - 17 dagenTijdens deze rondreis bezoekt u twee van de bekendste eilanden van Indonesië, Java & Bali.

De reis start in het drukke Jakarta, waar al uw zintuigen zullen worden geprikkeld. Via de prachtige Puncak Pass reist u naar Bandung, waar u tijdens een citytour vele koloniale bouwwerken tegen zult komen die gebouwd zijn in de tropische art deco stijl. Per trein reist u vanuit Bandung verder naar Yogyakarta; een plek waar elke reiziger naartoe terug wil keren vanwege zijn sereniteit, de culturele rijkdom, de prachtige natuur en de warmte van de inwoners. Vanuit Yogyakarta zult u o.a. kennis maken met de wereldberoemde tempelcomplex Borobudur. Malang zult u vervolgens per trein bereiken, waar u tevens de nabijgelegen Bromo vulkaan zult bezoeken met een adembenemende zonsopkomst.

Per ferry zult u Java verlaten en het vaste land van Bali bereiken. Na ontspanning in Lovina reist u naar Sanur waar u uw reis aan het strand afsluit. 

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1/2: Amsterdam - Jakarta 

Bij aankomst op de luchthaven van Jakarta, wordt u opgewacht en begroet door onze vriendelijke gids en hij/zij begeleidt u per rechtstreekse transfer naar uw hotel in Jakarta. Daar aangekomen checkt u in en kunt u de rest van de dag naar eigen wens invullen.

 

Dag 3: Jakarta - Bogor - Bandung 

Vandaag reist u richting Bogor en brengt u onderweg een bezoek aan de Botanische Tuinen in Bogor, de thuisbasis van meer dan 15.000 soorten bomen en planten en meer dan 5000 soorten orchideeën. Deze botanische tuinen zijn ook een toevluchtsoord voor vogels en vleermuizen. U kunt hier heerlijk wandelen en genieten van de prachtige omgeving. 

Na het bezoek vertrekt u naar Bandung via de Puncak Pass. Puncak is een bergachtige weg, die u leidt langs koloniale theeplantages, verschillende rijstvelden en schilderachtige en typische Javaanse dorpjes. Onderweg zijn er tal van mogelijkheden om te stoppen voor foto's. Bij aankomst in Bandung kunt u inchecken bij het hotel en is de rest van de dag ter vrije besteding.

 

Dag 4: Bandung 

Na het ontbijt wordt u opgehaald en zult u vandaag samen met uw gids de highlights van Bandung gaan bezoeken. De...Lees verder
mount bromo, java, vulkaan, beklimmen, rondreis, indonesie

IndonesiëDe omvangrijkste oerwouden, hoogste bergen, actiefste vulkanen, meeste eilanden, witste stranden, zwartste stranden, groenste sawa’s, mooiste tempels, meeste talen, fascinerendste cultuur en de grootste Moslim bevolking. Van de ruim 5000 meter hoge Puncak Jaya naar de tropische stranden van Bali. Via de Bataks in Sumatra, de Torajas in Sulawesi naar de Dayaks in Kalimantan. Van de Indische Oceaan naar de Pacific. In geen enkel ander land treft u een meer imponerende mix van geografische, tropische en culturele afwisseling dan hier.

rijstvelden, indonesie, rondreis, vakantie, jakarta, borobudur, mount bromo, bandung
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Jakarta 

Dag 3: Jakarta - Bogor - Bandung

Dag 4: Bandung

Dag 5: Bandung - Yogyakarta

Dag 6: Yogyakarta

Dag 7: Yogyakarta

Dag 8: Yogyakarta - Malang

Dag 9: Malang

Dag 10: Bromo Vulkaan - Kalibaru

Dag 11: Kalibaru - Lovina

Dag 12: Lovina

Dag 13: Lovina - Sanur

Dag 14: Sanur

Dag 15: Sanur

Dag 16/17: Sanur - Denpasar - Amsterdam

Tips  • Bij bezoek aan tempels is het handig om een eigen sjaal en knie- en schouderbedekkende kleding te dragen
  • De zonsopkomst bekijken bij Mnt. Bromo is fantastisch, maar kan ook redelijk koud zijn.
  • Bekijk de tempels zo vroeg mogelijk! Er zijn dan nog weinig andere toeristen op de been.
Prambanan tempel bij Yogyakarta, Java, rondreis, vakantie indonesie

PrijzenJava & Bali

 

Reisperiode: 3-sterrenreis 4-sterrenreis 4,5/5-sterrenreis
Laagseizoen*   € 2569 € 2709 € 3115
Hoogseizoen**  € 2659 € 2799 € 3199

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, jul, aug, dec

 

Let op: Op Bali wordt op 25 maart 2020 de dag van de stilte gevierd. Al het verkeer ligt op deze dag stil en de winkels zijn dicht evenals de restaurants, banken, scholen en openbare instellingen. Ook de verlichting zal 's avonds niet aan gaan. Toeristen dienen op deze dag in hun accommodatie te blijven. De hotels zullen hun restaurants wel openen voor de eigen gasten voor zowel ontbijt, lunch als diner. Op 25 maart 2020 zullen ook geen excursies en vluchten uitgevoerd worden; rondreizen zullen deze dag een 'rustdag' hebben. Op 26 maart 2020 staan er ook nog diverse vieringen gepland. Hierdoor wordt er veel oponthoud in het verkeer verwacht. Houd er rekening mee dat, als u op 26 maart 2020 gaat vliegen, de transfer naar de luchthaven eerder gepland staat dan normaal omdat deze zeer waarschijnlijk langer gaat duren.

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Jakarta en Denpasar - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
  • Vaartocht Kalibaru - Lovina
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld).
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld).
  • Alle excursies zoals beschreven

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. De periode van 15 december t/m 15 januari is op aanvraag mogelijk. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.