Bel nu 0880 660 888

mombassa, strand en safari, rondreis

Safari & Sun - 10 dagen

Individuele safari-rondreis met privé-chauffeur door Kenia met verblijf in Diani Beach

Terug naar Kenia Terug naar Kenia

Safari & Sun - 10 dagenKenia staat bekend om de schitterende natuur, wilde dieren en prachtige stranden. Tijdens deze 10-daagse reis combineert u een verblijf aan het strand met het spotten van wilde dieren in één van de vele wildparken. Bovendien heeft u de kans om in diverse wildparken de big five te spotten. U brengt een een bezoek aan Kenia's oudste en grootste Nationale Park, Amboseli National Park, maar ook een bezoek aan Tsavo East National Park en Tsavo West National Park staan op het programma. U sluit uw vakantie af aan een hagelwit strand bij Mombassa. Kortom alle hoogtepunten in één reis!

olifanten, amboseli national park, tsavo west, tsavo east, dian beach

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1: Amsterdam - Nairobi

Na aankomst in Nairobi brengt onze lokale vertegenwoordiger u naar uw hotel waar u de komende nacht zult verblijven voordat u op safari gaat.

 

Dag 2: Nairobi - Amboseli NP

Na uw ontbijt maakt u kennis met uw chauffeur/gids en rijdt u naar het Amboseli National Park. Onderweg komt u vaak het eerste wild al tegen. Amboseli is de thuisbasis voor grote kuddes olifanten, zebra’s, antilopen, gnoes en buffels. Na aankomst in het National Park maakt u een gamedrive. Is het helder weer? Dan heeft u een fantastisch uitzicht op de hoogste berg van Afrika: de imposante Kilimanjaro in Tanzania. 

 

Dag 3: Amboseli NP - Tsavo West NP

Vandaag reist u oostwaarts naar het Tsavo West National Park, het landschap van Tsavo West is bijzonder veelzijdig: grasland, open vlaktes, savannes en bergkammen wisselen elkaar af. Bij de Mzima Springs voelen nijlpaarden en krokodillen zich thuis. De eerste gamedrive in het park maakt u na de lunch, met kans op het spotten van leeuwen, zebra’s, olifanten, giraffen, buffels, kudu’s en luipaarden. 

 Lees verder
leeuwen, serengeti national park, masai mara national park, savanne, rondreis kenia

KeniaVoor het spotten van wilde dieren tijdens een safari is Kenia zeker een fantastische bestemming. U kunt op ongehaaste wijze het diverse landschap, de dieren maar ook de verschillende culturen van de authentieke stammen bewonderen. De rondreizen worden uitgevoerd in een 4x4 safariwagen met Engelssprekende gids/chauffeur met veel kennis over het land en de dieren. De kust van Kenia staat bekend om haar parelwitte stranden, fenomenale duiklocaties en luxueuze strandresorts. Daarom wordt er vaak voor gekozen om een safarirondreis af te sluiten met een verblijf aan de kust.

 

wildebeest, kenia, rondreis, migration, masai mara, serengeti
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Amsterdam – Nairobi
Dag 2: Nairobi – Amboseli NP
Dag 3: Amboseli NP – Tsavo West NP
Dag 4: Tsavo West NP – Tsavo East NP

Dag 5: Tsavo East NP – Diani Beach
Dag 6 t/m 8: Diani Beach
Dag 9/10: Diani Beach – Mombasa – Nairobi – Amsterdam

safari, rondreis, kenia, strandverlenging

Tips  • U verblijft uitsluitend in uitstekende drie- en viersterren lodges.
  • Het luxe viersterren beachresort waarin u verblijft  ligt direct aan het strand van Diani Beach, ten zuiden van Mombasa.
flamingo, bogoria lake, kenia, rondreis met chauffeur, individueel

PrijzenSafari & Sun

 

Reisperiode:

 

Indicatieprijs:

Laagseizoen* € 2399
Hoogseizoen** € 2769

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Nairobi en Mombasa - Amsterdam in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld).
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met chauffeur/gids
  • Gamedrives en excursies zoals beschreven

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.