Bel nu 0880 660 888

mombassa, strand en safari, rondreis

Safari & Sun - 10 dagen

Safari-rondreis met privé-chauffeur door Kenia met strandverblijf in Diani Beach

Terug naar Kenia Terug naar Kenia

Safari & Sun - 10 dagenKenia staat vooral bekend om de schitterende natuur en de vele mogelijkheden om wild te spotten, maar ook de stranden zijn werkelijk prachtig. Tijdens deze 10-daagse reis combineert u het beste van dit land. Eerst de spanning van de safari's in de Nationale Parken; Amboseli, Tsavo West en Tsavo East, waar u een grote kans hebt om de Big Five te spotten. Na al deze mooie indrukken is het tijd om heerlijk te ontspannen aan het uitgestrekte, witte strand van Diani Beach. Kortom alle hoogtepunten in één reis!

olifanten, amboseli national park, tsavo west, tsavo east, dian beach

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1: Amsterdam - Nairobi

Na aankomst op de luchthaven van Nairobi wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en naar uw hotel in Narobi gebracht waar u de komende nacht zult verblijven.

 

Dag 2: Nairobi - Amboseli National Park

Na het ontbijt maakt u kennis met uw chauffeur/gids voor de komende dagen. Vervolgens rijdt u naar het Amboseli National Park en onderweg komt u vaak het eerste wild al tegen, heel bijzonder om mee te maken! Amboseli National Park is de thuisbasis van grote kuddes olifanten, zebra’s, antilopen, gnoes en buffels. Na aankomst bij uw lodge maakt u een eerste gamedrive. Is het helder weer? Dan heeft u een fantastisch uitzicht op de hoogste berg van Afrika: de imposante Kilimanjaro in Tanzania. 

 

Dag 3: Amboseli National Park - Tsavo West National Park

Vandaag reist u oostwaarts naar het Tsavo West National Park, het landschap van Tsavo West is bijzonder veelzijdig: grasland, open vlaktes, savannes en bergkammen wisselen elkaar af. Bij de Mzima Springs voelen nijlpaarden en krokodillen zich thuis. De eerste gamedrive in het oudste en grootse...Lees verder
leeuwen, serengeti national park, masai mara national park, savanne, rondreis kenia

KeniaVoor het spotten van wilde dieren tijdens een safari is Kenia zeker een fantastische bestemming. U kunt op ongehaaste wijze het diverse landschap, de dieren maar ook de verschillende culturen van de authentieke stammen ontdekken. De rondreizen worden uitgevoerd in een 4x4 safariwagen met Engelssprekende gids/chauffeur met veel kennis over het land en de dieren. De kust van Kenia staat bekend om haar parelwitte stranden, fenomenale duiklocaties en luxueuze strandresorts. Daarom wordt er vaak voor gekozen om een safarirondreis af te sluiten met een relaxed verblijf aan de kust.

 

wildebeest, kenia, rondreis, migration, masai mara, serengeti
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Amsterdam – Nairobi
Dag 2: Nairobi – Amboseli NP
Dag 3: Amboseli NP – Tsavo West NP
Dag 4: Tsavo West NP – Tsavo East NP

Dag 5: Tsavo East NP – Diani Beach
Dag 6 t/m 8: Diani Beach
Dag 9/10: Diani Beach – Mombasa – Nairobi – Amsterdam

safari, rondreis, kenia, strandverlenging

Tips  • U verblijft in uitstekende drie- en viersterren lodges.
  • Het luxe viersterren beachresort waar u verblijft  ligt direct aan het strand van Diani Beach, ten zuiden van Mombasa.
flamingo, bogoria lake, kenia, rondreis met chauffeur, individueel

PrijzenSafari & Sun

 

Reisperiode:

 

Indicatieprijs:

Laagseizoen* € 2450
Hoogseizoen** € 2825

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn:  apr, mei, jun, nov, dec (m.u.v. kerst- en nieuwjaarsperiode)
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, jul, aug, sep,okt

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Nairobi en Mombasa - Amsterdam in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld).
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met chauffeur/gids
  • Gamedrives en excursies zoals beschreven

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.