Bel nu 0880 660 888

andes, peru, noord-peru, lima, rondreis, mancora, huaraz, trujillo

Noordelijk Peru - 18 dagen

Avontuurlijke rondreis langs de hoogtepunten van noordelijk Peru

Terug naar Peru Terug naar Peru

Noordelijk Peru - 18 dagenAvontuurlijke rondreis langs de hoogtepunten van noordelijk Peru, inclusief alle overnachtingen, excursies en vervoer per auto en bus.

peru, vakantie, lima, trujillo, chachapoyas, huaraz, churup lake

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1 en 2

Na uw vlucht van Amsterdam naar Lima wordt u op het vliegveld ontvangen door uw Engelssprekende gids en wordt u naar uw hotel in Lima gebracht. De volgende dag heeft u de gehele dag de tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen of een excursie/workshop te doen.

 

Dag 3

Na het ontbijt vertrekt u naar het busstation om de bus te nemen van Lima naar Huaraz. Na aankomst in Huaraz wordt u naar uw hotel in Huaraz gebracht waar u enkele nachten zult verblijven.

 

Dag 4

Tijdens deze dag kunt u de stad Huaraz op eigen gelegenheid verkennen. U overnacht in Huaraz (ontbijt inbegrepen).

 

Dag 5

Vandaag staat een actieve dag op het programma! U zult onder begeleiding van een privé wandelgids een trekking naar het Churup-meer doen.

 

CHURUP TREKKING

Privé-excursie - hele dag (entreegeld inbegrepen).

Na het verlaten van Huaraz City in oostelijke richting neemt de gids u mee...Lees verder
rondreis peru, noordelijk, kuelap, mancora, strand

PeruAan het begin van de beschaving, toen de aarde nog niet gescheiden werd door grenzen, toen een woonplaats voor het kiezen was. Toen… Honderden jaren geleden… Kozen de Inca’s al voor het deel van de wereld wat wij tegenwoordig Peru noemen. Het land van de indrukwekkende condor, van hooggebergten, woestijn, regenwoud, watervallen en een prachtige kustlijn. De inca’s kozen diverse plekken diep verscholen in de wildernis van de bergen om hun goden te aanbidden, eten te verbouwen en om op een prachtige plek te leven. Naast het alom bekende Machu Picchu is er onlangs een nieuwe plek van de oude Inca beschaving ontdekt; Kuélap. Tussen de begroeiing van het zogenaamde nevelwoud op 3000m hoogte zijn hier ruïnes van ceremoniële gebouwen, aquaducten en bijzondere cirkelvormige huizen gevonden. De verwachtingen zijn dat het toerisme naar het noorden van Peru onder andere hierdoor de komende jaren flink zal aantrekken.

 

Ontdek het land zelfstandig met het Startpakket Lima, of dompel je volledig onder in de prachtige cultuur en natuur met de rondreizen Zuidelijk Peru en Noordelijk Peru.

rondreis, peru, vakantie, strand, kuelap, gocta, stadjes
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Amsterdam - Lima

Dag 2: Lima

Dag 3: Lima - Huaraz

Dag 4: Huaraz

Dag 5: Churup-meer trekking

Dag 6: Huaraz - Trujillo

Dag 7: Trujillo

Dag 8: Trujillo - Chiclayo

Dag 9: Chiclayo

Dag 10: Chachapoyas Expeditie

Dag 11: Chachapoyas Expeditie

Dag 12: Chachapoyas Expeditie

Dag 13: Chachapoyas - Chiclayo

Dag 14: Chiclayo - Máncora

Dag 15: Máncora

Dag 16: Máncora

Dag 17/18: Máncora - Lima - Amsterdam

natuur, peru, rondreis met engelstalige gids, prive, chiclayo, mancora

Tips  • Neem voor de nachtbus van Huaraz naar Trujillo wat te eten, een kussentje en een omslagdoek mee zodat u wat kunt slapen in de bus.
statues museum, chan chan, chimu civilazation, peru, rondreis

PrijzenNoordelijk Peru

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 3629
Hoogseizoen** € 3829

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inbegrepen:

  • Vluchten Amsterdam - Lima - Amsterdam in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
  • Binnenlandse vlucht Máncora - Lima in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
  • Alle vermelde hotelovernachtingen zijn in 2-persoonskamers met ontbijt (m.u.v. dag 1, 2 en 7).
  • Dagtrekking Churup-meer in privé voertuig met Engelssprekende gids en entreegelden.
  • Chachapoyas programma met privé vervoer (busje) met Engelssprekende gids, toegangsprijs inbegrepen.

 

Niet inbegrepen:

  • Niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, extra's en fooien
  • Aanvullende dienst(en) en optionele excursies
  • Eventuele brandstoftoeslagen
  • Reis- en annuleringsverzekeringen

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. De periode van 15 december t/m 15 januari is op aanvraag mogelijk. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

De overnachtingen tijdens deze reis zijn gebaseerd op middenklasse accommodaties. Er zijn in sommige plaatsen ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.