Bel nu 0880 660 888

Wild India - 16 dagen

Individuele rondreis door India met privé-chauffeur

Terug naar India Terug naar India

Wild India - 16 dagenTijdens deze rondreis maakt u onder andere kennis met het drukke en hectische Delhi! Maar ook met de prachtige natuurparken die dit veelzijdige land te bieden heeft. In Bandhavgarh National Park en Kanha National Park gaat u op zoek naar de bedreigde tijger. Tijdens diverse gamedrives gaat u samen met de ervaren rangers op zoek naar dit imposante dier, maar daarnaast kunt u hier ook diverse soorten herten, apen, wilde honden en lippenberen spotten. Na het bezoek aan deze Indiase natuurparken vliegt u van Nagpur via Kolkata naar Guwahati in het Noord-Oosten van India. In het moerassige Kaziranga Natiobale Park leven naast de Indiase neushoorn wel 35 soorten grote zoogdieren en vele bijzondere trekvogels. U sluit de reis af in Kolkata (Calcutta) waar u kunt genieten van een smeltkroes van culturen en prachtige bezienswaardigheden.

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1/2: Amsterdam - Delhi

Na aankomst in Delhi wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiging en per privétransfer naar uw hotel gebracht waar u de rest van de dag naar eigen wens kunt indelen.

 

Dag 3: Delhi

Vandaag brengt u een bezoek aan de hoofdstad van India, welke uit twee delen bestaat, Old en New Delhi. De ochtend staat in het teken van New Delhi, waar u de mooiste en meest indrukwekkende bezienswaardigheden zult vinden. U bezoekt onder andere Humayun's Tomb, welke stamt uit het vroege Mughal tijdperk en onlangs volledig gerenoveerd is met prachtige omliggende tuinen en fonteinen. Via Rajpath (de koningsweg) rijdt u langs een aantal van de meest iconische gebouwen van het moderne India. U passeert het Parliament House, Presidentieel paleis en India Gate, ter herdenking van Indiase en Britse soldaten. In de middag bezoekt u Old Delhi, een ommuurde stad en de voormalige keizerlijke hoofdstad. Het is een doolhof van straatjes vol met winkels, afbrokkelende haveli (herenhuizen), de 300 jaar oude Chandni Chowk markt en in het midden de grootste moskee van India, Jama Masjid.

 

Dag 4: Delhi - Bandavgarh National Park

Na het ontbijt vertrekt u naar het vliegveld voor de vlucht naar Jabalpur. Bij aankomst wordt u...Lees verder
ranthambore, tijgers, natuur, wild

IndiaEr is maar één land op de wereld wat zowel kleurrijk, hectisch, als magisch is en waar al uw zintuigen op de proef worden gesteld. Het sprookjesachtige India laat u kennis maken met tal van schatten; de majestueuze Taj Mahal, forten, paleizen en de koninklijke steden Agra en Jaipur. Ontmoet de lokale bevolking en hun rituelen in de vele tempels en bij de Ganges rivier. Vergeet niet op safari te gaan in één van de wildparken met prachtige natuur en Bengaalse tijgers. India zal gegarandeerd een onvergetelijke indruk op u achterlaten.

rondreis door india, delhi, taj mahal, tijgers, chauffeur, fly & drive, trein, korte reis, route, jaipur, tempel
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Delhi

Dag 3: Delhi

Dag 4: Delhi - Jabalpur - Bandhavgarh National Park

Dag 5: Bandhavgarh National Park

Dag 6: Bandhavgarh National Park

Dag 7: Bandhavgarh National Park - Kanha National Park

Dag 8: Kanha National Park

Dag 9: Kanha National Park - Nagpur - Kolkata

Dag 10: Kolkata - Guwahati - Kaziranaga National Park

Dag 11: Kaziranaga National Park

Dag 12: Kaziranaga National Park

Dag 13: Kaziranaga National Park - Guwahati - Kolkata

Dag 14: Kolkata

Dag 15/16: Kolkata - Amsterdam

platteland, india, rondreis, wilde dieren, tijgers, reservaten, natuur, prive reis, individueel door india

PrijzenWild India

 

Indicatieprijs:
€ 3499
 
*Tijdens kerst en oud & nieuw kan er een toeslag gelden.

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

I.v.m. hitte en regenseizoen wordt reizen in de periode van eind juni t/m augustus afgeraden. Evt. op aanvraag boekbaar. Wildreservaten zijn in deze periode vaak gesloten.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - Delhi en Kolkata - Amsterdam in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Alle binnenlandse vluchten New Delhi - Jabalpur, Nagpur - Kolkata, Kolkata - Guwahati en Guwahati - Kolkata in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in centraal gelegen middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld)
 • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld)
 • Stadstour op dag 3 in Delhi zoals beschreven met Engelstalige gids
 • Gamedrives op dag 4, 5 en 6 in Bandhavgarh NP met Engelstalige gids
 • Gamedrives op dag 7 en 8 in Kanha NP met Engelstalige gids
 • Gamedrives op dag 11 en 12 in Kaziranga NP met Engelstalige gids
 • Stadstours op dag 13 en 14 in Kolkata zoals beschreven met Engelstalige gids
 • Boekingskosten

 

Optioneel:

 • Verblijf op dag 7 en 8 in Kanha NP in een Kanha Jungle Lodge: + € 175 p.p.
 • Overige excursies
 • Directe vlucht naar Delhi

 

Onvermijdelijke kosten niet inbegrepen:​

 • Bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50
 • Visumkosten
 • Entreegelden natuurparken/shows/attracties/etc.
 • Inentingen en gezondheidsconsult
 • Reis- en annuleringsverzekeringen
 • Overige maaltijden

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

De overnachtingen tijdens deze reis zijn gebaseerd op drie- en viersterren accommodaties. Soms zijn er alleen basic guesthouses te reserveren dan wordt dit duidelijk met u gecommuniceerd. In de meeste plaatsen zijn er mogelijkheden om te overnachten in vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze India-specialist Marieke maakt graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.