Bel nu 0880 660 888

Avontuurlijke safari - 11 dagen

Individuele privé-rondreis per 4x4 over de uitgestrekte savanne van Tanzania

Terug naar Tanzania Terug naar Tanzania

Avontuurlijke safari - 11 dagenMet de kinderen op safari is een geweldige belevenis voor het hele gezin. In een 4wd privé-safariwagen met gids bezoekt u de hoogtepunten van de wildparken in Tanzania. Spannend zijn de zoektochten naar leeuwen in het Serengeti National Park en daarnaast bezoekt u het kleinere Tarangire National Park. Naast de safari's verblijft u ook een aantal nachten in een familievriendelijke lodge, gelegen tussen de koffieplantages nabij Karatu, waar u een ander Tanzania kunt zien en diverse activiteiten kunt ondernemen. Kortom, een reis vol variatie en avontuur!

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1/2: Amsterdam - Kilimanjaro - Arusha

U vliegt naar de luchthaven van Kilimanjaro waar u welkom geheten wordt door onze vertegenwoordiger. Welkom in Tanzania! Vanaf het vliegveld is het ongeveer een uurtje rijden naar het eerste overnachtingsadres in Arusha, waar u heerlijk kunt relaxen en bijkomen van de lange vlucht.

Geniet van de mooie tuin, de ligbedden en het zwembad. De lodge biedt een aantal dagexcursies aan zoals een koffietour over de koffieplantages van Arusha, of een wandeling rondom het meer van Dulutti. Maar vooral geldt dat alles mag en niks moet.

 

Dag 3: Arusha - Tarangire National Park

De safari gaat beginnen! Uw privé-chauffeur staat 's morgens vroeg met de safari-wagen klaar voor de komende zeven dagen. De chauffeur is goed opgeleid en heeft veel kennis van en passie voor het land, de dieren en de natuur. Hij zal u alles vertellen wat hij/zij weet over het landschap, de dieren en de cultuur. Ook zal hij/zij met u bespreken wat u de komende week van dag tot dag precies kunt verwachten. Het is ongeveer 3 uur rijden naar Tarangire N.P. Laat het landschap aan u voorbij gaan en bewonder het leven van de Masai-bevolking en hun kuddes laten grazen. Tarangire N.P. is een minder bekend park. Met de 550 verschillende vogelsoorten is het ideaal voor vogelliefhebbers, sterker nog, nergens anders in oostelijk...Lees verder

Op de bodem van de Ngorongoro krater leven enorm veel wilde dieren, van neushoorns tot flamingo's.

arusha, masai, koffieplantages, safari tanzania, rondreis, big 5

TanzaniaTanzania is één en al wildernis en avontuur.! Met 4-wd safariwagen en een ervaren ranger/gids gaat u tijdens zogenaamde gamedrives op pad om wilde dieren te observeren en de overige hoogtepunten van dit fenomenale land te bezoeken. Gewapend met een radio en een verrekijker zorgt uw ranger/gids er voor dat u zo vaak mogelijk getuige bent van de mooiste dieren die u van dichtbij kunt aanschouwen. Houdt uw camera gereed en geniet zonder gestoord te worden in bijvoorbeeld het weidse savannegebied van het Serengeti National Park. Of geniet van de indrukwekkende Ngorongoro Krater die door een meteorietinslag een uniek natuurgebied heeft gecreëerd waar u onder andere de Big 5 kunt tegenkomen. Ervaar 's morgens in alle vroegte of ‘s avonds na zonsondergang de geluiden van de savanne zoals dit alleen in het land van de Lion King te horen is. Wie weet trekt er wel een kudde olifanten langs als u net uw tentrits van uw luxe lodge opent. Geef al uw zintuigen de kost, geniet van elk moment en beleef Afrika zoals nooit tevoren!

safari met kinderen, tanzania rondreis, big 5, kilimanjaro, ngorongoro, serengeti
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Kilimanjaro - Arusha

Dag 3: Arusha - Tarangire NP

Dag 4: Tarangire NP - Ngorongoro NP

Dag 5: Ngorongoro  NP

Dag 6: Ngorongoro NP - Serengeti NP

Dag 7: Serengeti NP

Dag 8: Serengeti NP - Ngorongoro Krater NP

Dag 9: Ngorongoro Krater NP

Dag 10/11: Ngorongoro Krater NP - Kilimanjaro - Amsterdam

Tips  • Neem een warme trui mee. Het kan namelijk aan de rand van de Ngorongoro-krater 's avonds vrij koud worden.

 

 

Strandverlenging Zanzibar

Optionele strandverlenging op het Tanzaniaanse 

bountyeiland Zanzibar. Vlieg vanaf Arusha naar Zanzibar voor een ontspannen 4-daags verblijf aan het strand, al va. €1275 pp o.b.v. 2 volw + 2 kids.

kleine cheeta's, luipaard, safari, rondreis, tanzania, kilimanjaro, arusha, ngorongoro

PrijzenAvontuurlijke Safari

 

 

Reisperiode:

Indicatieprijs o.b.v.

2 personen:

  Indicatieprijs o.b.v.

2 volw. + 2 kids:

Laagseizoen* € 5125 € 3429
Hoogseizoen**  € 5935 € 3999

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: mrt, apr, mei, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, jun, jul, aug, sep, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Kilimanjaro, Kilimanjaro - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties incl. ontbijt  (tenzij anders vermeld)
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een 4x4 safariauto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld)
  • Excursies en gamedrives zoals beschreven met Engelssprekende gids/ranger
  • Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving​

 

Optioneel:

  • Entreegelden parken en reservaten
  • Excursies ter plaatse
  • Optionele strandverlenging op het Tanzaniaanse bountyeiland Zanzibar.

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u geheel naar wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.