Bel nu 0880 660 888

Thailand Grand Tour - 19 dagen

Individuele rondreis door Thailand met privé-chauffeur

Terug naar Thailand Terug naar Thailand

Thailand Grand Tour - 19 dagenNa uw vlucht vanaf Amsterdam wordt u door uw chauffeur naar uw hotel in Bangkok gebracht. U verblijft enkele dagen in Bangkok om de hectische stad - als u wilt per tuktuk - te verkennen. In de daaropvolgende dagen laten Kanchanaburi en de indrukwekkende brug over de River Kwai een indruk op u achter. Vervolgens vliegt u vanuit Bangkok naar Chiang Rai. Chiang Rai is deze twee dagen een goede uitvalsbasis om de Gouden Driehoek te ontdekken. In dit voormalige drugssmokkelgebied kunt u bijzondere tempels, drukke markten en de enige echte Longneck-stammen bezoeken. Uw reis vervolgt naar Chiang Mai. Ook deze stad is bijzonder geschikt voor het bezoeken van rituelen en overblijfselen van de zijderoute. Vanuit Chiang Mai vliegt u naar het zuiden en brengt uw chauffeur u naar uw hotel in het natuurgebied Khao Sok brengt. Hier verkent u het tropisch regenwoud en al haar flora en fauna. De laatste dagen van de reis brengt u door in uw strandresort in Krabi of Phuket. Op de laatste dag vliegt u vanuit Phuket terug naar Bangkok voor een laatste dag in de hoofdstad, alvorens uw chauffeur u naar de luchthaven brengt voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1, 2 en 3

Aankomst in Bangkok met ontvangst en privé-transfer naar uw hotel in Bangkok.

Ontdek de bruisende hoofdstad van Thailand, bezoek de Floating Market of verken al fietsend deze boeiende stad. Wij hebben voor u diverse interessante excursies, die zullen bijdragen aan een geweldige ervaring!

 

Dag 4 en 5

Na het ontbijt wordt u met een privé-transfer en gids van Bangkok naar Kanchanaburi gebracht. Onderweg heeft u tijd om een stop te maken bij de Brug over de River Kwai. Deze brug is de spoorbrug die gebouwd is als onderdeel van de 'dodenspoorlijn' en was tijdens WOII een belangrijk punt op het traject van de Birma-spoorweg als bevoorradingsroute van de Japanners. Ook krijgt u de mogelijkheid om de grootste drijvende markt van Thailand te bezoeken, Damnoen Sadoeak. U overnacht in Kanchanaburi.

 

Dag 6 en 7

Vandaag wordt u naar de luchthaven van Bangkok gebracht vanwaar u vliegt naar Chiang Rai. Bij aankomst wordt u per privé-transfer naar u hotel in Chiang Rai gebracht. Chiang Rai is een uitstekende uitvalsbasis om de Gouden Driehoek te bezoeken, maar ook de lokale...Lees verder
rondreis door thailand, bangkok, kanchanaburi, river kwai, chiang mai, chiang rai, krabi, phuket, koh

ThailandThailand is een schitterende tropische bestemming waar u vele fascinerende indrukken kunt opdoen. Maak bijvoorbeeld een fietstocht door Bangkok of bezoek de River Kwai. Bekijk de vele historische rijkdommen en de serene boeddhistische tempels, de Gouden Driehoek in het noorden en oneindig natuurschoon in het zuiden. Als u wilt genieten van de zon, sluit u uw prachtige reis af op één van de heerlijke witte bountystranden.

rondreis thailand, strand, koh phi phi, krabi, ontspannen, relaxt, zonder groep
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Bangkok

Dag 3:     Bangkok

Dag 4:     Kanchanaburi

Dag 5:     River Kwai

Dag 6:     Bangkok - Chiang Rai

Dag 7:     Chiang Rai

Dag 8:     Chiang Rai - Chiang Mai

Dag 9:     Chiang Mai

Dag 10:  Chiang Mai

Dag 11:  Chiang Mai - Khao Sok

Dag 12:  Khao Sok

Dag 13:  Khao Sok

Dag 14:  Khao Sok - Phuket/Krabi

Dag 15:  Phuket/Krabi

Dag 16:  Phuket/Krabi

Dag 17:  Phuket/Krabi

Dag 18:  Phuket/Krabi - Bangkok

Dag 19:  Bangkok - Amsterdam

Tips- Bezoek de fascinerende Longneck bergstammen nabij Chiang Rai in het noorden van het land.

buddha, tempel, thailand, rondreis, compleet, chauffeur, niet zelf rijden, individueel

PrijzenGrand tour Thailand

 

Reisperiode: Indicatieprijs
Laagseizoen* € 1929
Hoogseizoen** € 2159

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Bangkok - Amsterdam in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Binnenlandse vluchten Bangkok - Chiang Rai, Chiang Mai - Krabi/Phuket en Krabi/Phuket - Bangkok in de economy class incl. luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld)
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld)
  • Excursies Kanchanaburi en River Kwai zoals beschreven

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.