Bel nu 0880 660 888

Thailand Grand Tour - 18 dagen

Individuele rondreis door Thailand met privé-chauffeur

Terug naar Thailand Terug naar Thailand

Thailand Grand Tour - 18 dagenWilt u een compleet beeld krijgen van Thailand en alles meekrijgen van de indrukwekkende geschiedenis, de tropische natuur, de gastvrije cultuur en de heerlijke stranden? Dan is deze rondreis geschikt voor u! 

U maakt kennis met de hectische stad Bangkok, waar u zich geen moment hoeft te vervelen en uw ogen zult uitkijken! Kanchanaburi brengt u zowel historie als ontspanning en is berucht om de dodenspoorlijn en de indrukwekkende brug over de River Kwai. Vanuit Bangkok vliegt u naar het noorden. Chiang Rai is een goede uitvalsbasis om de Gouden Driehoek te ontdekken en in dit voormalige drugssmokkelgebied kunt u bijzondere tempels, drukke markten en de enige echte Longneck-stammen bezoeken. Chiang Mai brengt u schitterende natuur, bijzondere rituelen, sfeervolle avondmarkten en vele fascinerende tempels. In het natuurgebied van Khao Sok kunt u het tropisch regenwoud met haar prachtige flora en fauna gaan verkennen en heeft u vele mogelijkheden voor activiteiten. 

De reis eindigt aan het strand van het gezellige Krabi of het levendige Phuket. 

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1/2: Amsterdam - Bangkok 

Aankomst in Bangkok met ontvangst en privé-transfer naar uw hotel in Bangkok.

 

Dag 3: Bangkok 

Vandaag kunt u de bruisende hoofdstad van Thailand gaan ontdekken, bezoek de Floating Market of verken al fietsend deze boeiende stad. Wij hebben voor u diverse interessante excursies, die zullen bijdragen aan een geweldige ervaring!

 

Dag 4: Bangkok - River Kwai - Kanchanaburi 

Na het ontbijt wordt u met een privé-transfer en gids van Bangkok naar Kanchanaburi gebracht. Onderweg brengt u een bezoek aan de Damnoen Saduak drijvende markt en heeft u ook alle tijd om een bezoek te brengen aan de Bridge over the River Kwai. Deze brug is de spoorbrug die gebouwd is als onderdeel van de 'dodenspoorlijn' en was tijdens WOII een belangrijk punt op het traject van de Birma-spoorweg als bevoorradingsroute van de Japanners. Ook  brengt u vandaag een bezoek Thailand-Burma Railway museum en de War Cemetery. 

 

Dag 5: Kanchanaburi Lees verder
rondreis door thailand, bangkok, kanchanaburi, river kwai, chiang mai, chiang rai, krabi, phuket, koh

ThailandThailand is een schitterende tropische bestemming waar u vele fascinerende indrukken kunt opdoen. Maak bijvoorbeeld een fietstocht door Bangkok of bezoek de River Kwai. Bekijk de vele historische rijkdommen en de serene boeddhistische tempels, de Gouden Driehoek in het noorden en oneindig natuurschoon in het zuiden. Als u wilt genieten van de zon, sluit u uw prachtige reis af op één van de heerlijke witte bountystranden.

rondreis thailand, strand, koh phi phi, krabi, ontspannen, relaxt, zonder groep
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Bangkok

Dag 3: Bangkok

Dag 4: Bangkok - River Kwai - Kanchanaburi

Dag 5: Kanchanaburi 

Dag 6: Bangkok - Chiang Rai

Dag 7: Chiang Rai

Dag 8: Chiang Rai - Chiang Mai

Dag 9: Chiang Mai

Dag 10: Chiang Mai

Dag 11: Chiang Mai - Khao Sok

Dag 12: Khao Sok

Dag 13: Khao Sok

Dag 14: Khao Sok - Phuket/Krabi

Dag 15: Phuket/Krabi

Dag 16: Phuket/Krabi

Dag 17: Phuket/Krabi

Dag 18: Phuket/Krabi - Bangkok - Amsterdam 

Tips- Bezoek de fascinerende Longneck bergstammen nabij Chiang Rai in het noorden van het land.

buddha, tempel, thailand, rondreis, compleet, chauffeur, niet zelf rijden, individueel

PrijzenGrand tour Thailand

 

Reisperiode: Indicatieprijs
Laagseizoen* € 1899
Hoogseizoen** € 2149

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Bangkok - Amsterdam in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Binnenlandse vluchten Bangkok - Chiang Rai, Chiang Mai - Krabi/Phuket en Krabi/Phuket - Bangkok in de economy class incl. luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld)
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld)
  • Excursies Kanchanaburi en River Kwai zoals beschreven

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.