Bel nu 0880 660 888

river kwai, thailand, kanchanaburi, rondreis, vakantie

Highlights of Thailand - 18 dagen

Individuele rondreis door Thailand met privé-chauffeur

Terug naar Thailand Terug naar Thailand

Highlights of Thailand - 18 dagenTijdens deze rondreis bezoekt u de grootste highlights van Thailand gecombineerd met een heerlijk strandverblijf aan het einde van uw reis.

U heeft alle tijd om de hectische stad Bangkok te verkennen met vele mogelijkheden in en om de stad. Kanchanaburi zal een onuitwisbare indruk op uw achterlaten met de indrukwekkende brug over de River Kwai. Deze plek brengt u zowel historie als ontspanning, mede vanwege de prachtige natuur in de omgeving. Per nachttrein of vliegtuig bereikt u de bestemming Chiang Mai, een plek die dient als goede uitvalsbasis voor het bezoeken van tempels en overblijfselen van de zijderoute. Het zuiden brengt u prachtige stranden, waarbij u de keus heeft om te verblijven in uw strandresort op Krabi of op het bountyeiland Koh Samui. 

thaise man, thailand, rondreis, kanchanaburi, surat thani, krabi

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1/2: Amsterdam - Bangkok 

Aankomst in Bangkok met ontvangst en aansluitend een privé-transfer naar uw hotel.

 

Dag 3 en 4: Bangkok 

U heeft een aantal dagen te besteden in de hoofdstad van Thailand. Boek één van de interessante excursies bij voor een geweldige ervaring, bijvoorbeeld fietsen door Bangkok of maak een unieke stadstour per tuktuk! 

 

Dag 5: Bangkok - River Kwai - Kanchanaburi 

Na het ontbijt wordt u met een privé-transfer en gids van Bangkok naar Kanchanaburi gebracht. Onderweg brengt u een bezoek aan de Damnoen Saduak drijvende markt en heeft u ook alle tijd om een bezoek te brengen aan de Bridge over the River Kwai, Thailand-Burma Railway museum en de War Cemetery. 

 

Dag 6: Kanchanaburi 

Vandaag stapt u aan boord van de trein voor een rit over de Dodenspoorlijn (Death Railway). Onderweg reist u op rustig tempo door de spectaculaire vallei van de River Kwai over piepende houten viaducten en de reis eindigt in Nam Tok....Lees verder
chiang rai, hilltribe, stam, noord-thailand, rondreis, vakantie door thailand

ThailandThailand is een schitterende tropische bestemming waar u vele fascinerende indrukken kunt opdoen. Maak bijvoorbeeld een fietstocht door Bangkok of bezoek de River Kwai. Bekijk de vele historische rijkdommen en de serene boeddhistische tempels, de Gouden Driehoek in het noorden en oneindig natuurschoon in het zuiden. Als u wilt genieten van de zon, sluit u uw prachtige reis af op één van de heerlijke witte bountystranden.

krabi, phuket, longtailboat, rondreis, thailand, individuele reis, vakantie
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2:  Amsterdam - Bangkok

Dag 3:      Bangkok

Dag 4:      Bangkok

Dag 5:      Bangkok - River Kwai - Kanchanaburi

Dag 6:      Kanchanaburi

Dag 7/8:  Kanchanaburi - Bangkok - Chiang Mai

Dag 9:      Chiang Mai

Dag 10:    Chiang Mai

Dag 11:    Chiang Mai

Dag 12:    Chiang Mai - Krabi/Koh Samui

Dag 13:     Krabi/Koh Samui

Dag 14:     Krabi/Koh Samui

Dag 15:     Krabi/Koh Samui

Dag 16:     Krabi/Koh Samui

Dag 17:     Krabi/Koh Samui - Bangkok 

Dag 18:     Bangkok - Amsterdam

buddha, thailand, chiang mai, rondreis, vakantie, bangkok monnik, bangkok, rondreis, vakantie thailand, river kwai, chiang mai, krabi

PrijzenHighlights of Thailand

 

Reisperiode: Indicatieprijs Krabi:       Indicatieprijs Koh Samui:    
Laagseizoen* € 1429                                       € 1679    
Hoogseizoen** € 1749                                       € 1999    

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Bangkok - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Binnenlandse vlucht Chiang Mai - Krabi/Koh Samui in de economy class incl. luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Binnenlandse vlucht Krabi/Koh Samui - Bangkok in de economy class incl. luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld)
  • Nachttrein van Bangkok naar Chiang Mai in de 2e klasse met airconditioning
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld)
  • Bootovertocht (Koh Samui)/Transfer (Krabi) (afhankelijk van uw keuze)

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.