Bel nu 0880 660 888

river kwai, thailand, kanchanaburi, rondreis, vakantie

Totally Thailand - 19 dagen

Individuele rondreis door Thailand met privé-chauffeur

Terug naar Thailand Terug naar Thailand

Totally Thailand - 19 dagenNa uw vlucht vanaf Amsterdam wordt u door uw chauffeur naar uw hotel in Bangkok gebracht. U verblijft enkele dagen in Bangkok om de hectische stad met haar prachtige omgeving te verkennen. In de opvolgende dagen laten Kanchanaburi en de indrukwekkende brug over de River Kwai een indruk op u achter. Vervolgens vertrekt u per nachttrein vanuit Bangkok naar Chiang Mai waar u de volgende ochtend zult aankomen. Chiang Mai is deze twee dagen een goede uitvalsbasis voor het bezoeken van tempels, rituelen en overblijfselen van de zijderoute. Vanuit Chiang Mai vliegt u terug naar het zuiden om vervolgens door uw chauffeur naar het station te worden gebracht voor uw treinreis naar Surat Thani. De laatste dagen van de reis brengt u door in uw strandresort in Krabi of op het bountyeiland Koh Samui. Op de laatste dag vliegt u vanuit Surat Thani terug naar Bangkok voor een laatste dag in de hoofdstad, alvorens uw chauffeur u naar de luchthaven brengt voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

thaise man, thailand, rondreis, kanchanaburi, surat thani, krabi

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1 t/m 4

Aankomst in Bangkok met ontvangst en aansluitend een privé-transfer naar uw hotel. U heeft een aantal dagen te besteden in de hoofdstad van Thailand. Boek één van de interessante excursies bij voor een geweldige ervaring, bijvoorbeeld fietsen door Bangkok!

 

Dag 5 en 6

Na het ontbijt wordt u met een privé-transfer en gids van Bangkok naar Kanchanaburi gebracht. Onderweg heeft u tijd om een stop te maken bij de Brug over de River Kwai en de Damnoen Sadoeak drijvende markt. U overnacht in Kanchanaburi.

 

Dag 7 en 8

Vandaag wordt u naar het station in Bangkok gebracht vanwaar u met de nachttrein naar Chiang Mai vertrekt. U arriveert in de ochtend en wordt per privé-transfer naar u hotel in Chiang Mai gebracht.

 

Dag 8 t/m 11

U heeft een aantal dagen om Chiang Mai en de prachtige omgeving te verkennen. Wij bieden u een breed aanbod aan excursies, welke wij graag voor u reserveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van Thaise kooklessen of naar Doi Suthep!Lees verder
chiang rai, hilltribe, stam, noord-thailand, rondreis, vakantie door thailand

ThailandThailand is een schitterende tropische bestemming waar u vele fascinerende indrukken kunt opdoen. Maak bijvoorbeeld een fietstocht door Bangkok of bezoek de River Kwai. Bekijk de vele historische rijkdommen en de serene boeddhistische tempels, de Gouden Driehoek in het noorden en oneindig natuurschoon in het zuiden. Als u wilt genieten van de zon, sluit u uw prachtige reis af op één van de heerlijke witte bountystranden.

krabi, phuket, longtailboat, rondreis, thailand, individuele reis, vakantie
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2:  Amsterdam - Bangkok

Dag 3:      Bangkok

Dag 4:      Bangkok

Dag 5:      Bangkok - River Kwai - Kanchanaburi

Dag 6:      Kanchanaburi

Dag 7/8:  Kanchanaburi - Bangkok - Chiang Mai

Dag 9:      Chiang Mai

Dag 10:    Chiang Mai

Dag 11:    Chiang Mai

Dag 12/13: Chiang Mai - Koh Samui/Krabi

Dag 14:     Koh Samui/Krabi

Dag 15:     Koh Samui/Krabi

Dag 16:     Koh Samui/Krabi

Dag 17:     Koh Samui/Krabi

Dag 18:     Koh Samui/Krabi - Bangkok

Dag 19:     Bangkok - Amsterdam

buddha, thailand, chiang mai, rondreis, vakantie, bangkok monnik, bangkok, rondreis, vakantie thailand, river kwai, chiang mai, krabi

PrijzenTotally Thailand

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 1789
Hoogseizoen** € 1979

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Bangkok - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Binnenlandse vlucht Chiang Mai - Bangkok in de economy class incl. luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld)
  • Nachttrein van Bangkok naar Chiang Mai en Bangkok naar Surat Thani in de 2e klasse met airconditioning
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld)
  • Bootovertocht (Koh Samui)/Transfer (Krabi) (afhankelijk van uw keuze)

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.