Bel nu 0880 660 888

Cameron highlands, rondreis west maleisie, individueel, vakantie, prive-chauffeur

Onbetwist Maleisië - 15 dagen

Individuele rondreis door Maleisië met privé-chauffeur

Terug naar Maleisië Terug naar Maleisië

Onbetwist Maleisië - 15 dagenNa aankomst wordt u door onze vertegenwoordiger welkom geheten en staat er een chauffeur voor u klaar om u naar uw hotel in Kuala Lumpur te brengen. U verblijft enkele dagen om de stad, haar beroemde KL Towers en de omgeving te verkennen. Tijdens uw verblijf in Kuala Lumpur bezoekt u ook het zuidelijke Malacca. Malacca staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en u heeft ruimschoots de tijd de historische koloniale kuststad te ontdekken. Na Kuala Lumpur en het mooie Malacca gaat u vroeg in de ochtend naar Kuala Tembeling om per boot af te reizen naar Taman Negara, het oudste regenwoud ter wereld en tevens het grootste nationale park van Maleisië. U reist per boot verder naar de koelere hooglanden - Cameron Highlands - waar u kennis maakt met lokale bewoners in authentieke leefgemeenschappen. Daarna vertrekt u naar de Parel van de Oriënt - het eiland Penang. Deze oude Chinese stad herbergt vele tempels, pagodes en oude Chinese huizen. Na uw verblijf in deze stad vliegt u naar Kuala Lumpur voor uw vlucht terug naar Amsterdam.

georgetown, penang, maleisie, rondreis

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1 en 2

Vlucht naar en aankomst in Kuala Lumpur en ontvangst door de gids met privé-transfer naar uw hotel.

 

Dag 3 

Deze dag heeft u alle tijd om door te brengen in de fascinerende hoofdstad van Maleisië. Wij bieden tal van mogelijkheden aan excursies, zoals een bezoek aan de welbekende KL-Towers zowel overdag als 's avonds en inclusief lunch of diner.

 

Dag 4

Vandaag reist u in de ochtend af naar één van de mooie steden die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat: Malacca. Na een twee uur durende autorit komt u aan en kunt u een bezoek brengen aan o.a. St. Peter's Church, de Chinese begraafplaats en het Malacca museum. Einde van de dag brengt de chauffeur u weer terug naar uw hotel in Kuala Lumpur.

 

Dag 5

Deze laatste dag in Kuala Lumpur heeft u de tijd om op eigen gelegenheid de stad verder te verkennen.

 

Dag 6 en...Lees verder

Jumpa anda di Malaysia!

langkawi, rondreis, maleisië, sky bridge, cameron highlands, kuala lumpur

MaleisiëMaleisië is van oudsher een smeltkroes van culturen. Dat is niet alleen te merken in de bouwstijlen en de leefwijze van de Maleisiërs maar ook in het eten. West-Maleisië biedt een overvloed aan bruisende steden en prachtige natuurgebieden. Een reis door dit deel van het land brengt u onder andere in de moderne hoofdstad; Kuala Lumpur. Ook zult u er Malacca treffen waar u de koloniale geschiedenis herbeleefd. Taman Negara is een oeroud oerwoud en de Cameron Highlands met theeplantages zijn andere hoogtepunten in het westen. Voor ontspanning kunt u genieten aan bountystranden aan de oostkust of op de eilanden. De mooiste natuurgebieden vindt u op het minder ontwikkelde Maleisisch Borneo. Geniet van de prachtige flora en fauna, waar u jungles, grotten, mangrovebossen en allerlei wildlife aan zult treffen.

kuala lumpur, rondreis, petronas towers, vakantie, maleisië, eten en drinken, streetfood
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Kuala Lumpur

Dag 3: Kuala Lumpur

Dag 4: Kuala Lumpur - Malacca - Kuala Lumpur

Dag 5: Kuala Lumpur 

Dag 6: Kuala Lumpur - Taman Negara

Dag 7: Taman Negara

Dag 8: Taman Negara - Cameron Highlands

Dag 9: Cameron Highlands

Dag 10: Cameron Highlands - Penang

Dag 11: Penang

Dag 12: Penang

Dag 13: Penang

Dag 14/15: Penang - Kuala Lumpur - Amsterdam

kuala lumpur, rondreis, petronas towers, vakantie, maleisië

Tips4-daagse verlenging Langkawi (optioneel)

 

Langkawi is een echt Maleisisch eiland in tegenstelling tot Penang, waar de bevolking overwegend Chinees is. Het is het hoofdeiland van een eilandengroep welke eigenlijk uit 99 eilanden bestaat. Het eiland beschikt over schitterende, direct aan het strand gelegen resorts en is daarnaast geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De natuur is werkelijk adembenemend. De donkere kliffen voor de kust zijn donkergroen begroeid met ongerept oerwoud. Voor prachtige stranden en een azuurblauwe zee, prachtige natuur en leuke uitstapjes, is Langkawi de ideale bestemming!

   
 
Indicatieprijs:

€ 265*

*Tijdens kerst en oud & nieuw kan er een toeslag gelden.

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, onder voorbehoud van beschikbaarheid
fisherman, rondreis, maleisie, west, singapore, kuala lumpur

PrijzenOnbetwist Maleisië

 

Reisperiode:

3-sterrenreis/superior

Laagseizoen* € 2025
Hoogseizoen** € 2215
   
* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Kuala Lumpur - Amsterdam in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
  • Vaartocht Kuala Tembeling - Taman Negara
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in keurige accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld).
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld).
  • Alle excursies zoals beschreven

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen.  Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.

 

Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.