Bel nu 0880 660 888

Zuid-Afrika, rondreis, zelf samenstellen, flexibel, vakantie

Flexreis Johannesburg

Plan uw eigen rondreis vanuit Johannesburg met een huurauto - max. 30 dagen

Terug naar Zuid-Afrika Terug naar Zuid-Afrika

Flexreis JohannesburgMaak een rondreis door het fantastische Zuid-Afrika op uw gemak in uw eigen tempo. Plan zelf een route vanuit Johannesburg en geniet van de prachtige natuur, de wilde dieren en gastvrije bevolking.

kinderen, soweto, township, johannesburg, zuidafrika, autohuur

Dag-tot-dag beschrijvingMet deze flexibele reis naar Johannesburg begint u uw autorondreis op uw gemak en onbezorgd. In dit pakket zijn de vlucht (met overstap) van Amsterdam naar Johannesburg en vice versa opgenomen. Na aankomst staat uw transfer klaar om u naar uw stadshotel te brengen waar u twee nachten verblijft. Uw huurauto (comfort klasse) wordt bij het hotel afgeleverd en is de komende 15 dagen inclusief verzekeringen voor u gereserveerd. Tijdens de 15 huurdagen verzorgt u uw verblijf op eigen gelegenheid zodat u uw route zelf kunt uitstippelen. Het arrangement is uit te breiden tot maximaal 30 dagen.

isimangaliso, sint lucia, wetlands, national park, rondreis, zelfstandig, zonder vastgestelde route

Zuid-AfrikaZuid-Afrika wordt niet voor niets 'de Wereld in één Land' genoemd en heeft voor elk type reiziger wat te bieden. Natuurlijk staat Zuid-Afrika bekend om het beroemde Kruger Nationaal Park waar u oog in oog kunt komen te staan met de Big 5, maar het land heeft nog zoveel meer moois te bieden. De oogverblindende Panoramaroute, de imposante Drakensbergen, mooie stranden, het oudste wildpark Hluhluwe-Imfolozipark met een grote populatie neushoorns en indrukwekkende steden als Kaapstad en Johannesburg. Maar dat is nog lang niet alles, het land heeft ook nog is een rijke geschiedenis en een grote diversiteit aan cultuur.

 

Het zuiden van Zuid-Afrika biedt ook volop mogelijkheden. Zo kunt u in Addo National Park een enorme olifantenpopulatie spotten en in Oudtshoorn maakt u kennis met de struisvogels en stokstaartjes. Tsitsikamma National Park leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen en in Hermanus kunt u walvissen spotten. Even toe aan wat ontspanning? Een heerlijk wijntje kan gedronken worden in Stellenbosch of Franschoek, waarbij u uitkijkt over de glooiende wijnvelden. Kortom voor cultuur, natuur en heerlijk eten bent u in Zuid-Afrika aan het juiste adres!

Rondreis door zuid-afrika, zelf rijden, wilde dieren, autohuur, zelfstandig, privereis, geen groep
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Johannesburg

Dag 3: Johannesburg (ophalen huurauto)

Dag 4 t/m 18: Verblijf op eigen gelegenheid (incl. autohuur)

Dag 19/20: Johannesburg - Amsterdam

 

Maximaal terugreizen binnen 30 dagen na vertrek.

rondreis met huurauto door Zuid-Afrika, vlieg Johannesburg, hotel, vakantie Rondreis door zuid-afrika, wilde dieren, autohuur, zelfstandig, privereis, geen groep, bonnefooi

PrijzenFlexreis Johannesburg

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 959
Hoogseizoen** € 1069

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg, Johannesburg - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Transfer (evt. gedeeld) van luchthaven naar hotel
 • Twee overnachtigingen in standaard 2-persoonskamer in centraal gelegen middenklasse accommodatie o.b.v. logies
 • 15 dagen middenklasse huurauto (type comfort) incl. all-in verzekeringpakket en ongelimiteerd aantal kilometers

 

Niet inbegrepen:

 • Overige overnachtingen

 

Optioneel:

 • Evt. uitbreiding van flex-arrangement tot maximaal 30 dagen
 • Evt. one-way toeslag huurauto afhankelijk van inleverlocatie (ter plaatse te betalen)
 • Entreegelden parken en reservaten
 • Excursies ter plaatse
 • GPS-systeem bij huurauto
 • Extra bestuurder bij huurauto

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.