Bel nu 0880 660 888

zuidelijk peru, rondreis, lima, cuzco, Titicaca lake near Puno, Totora boat

Zuidelijk Peru - 17 dagen

Avontuurlijke rondreis langs de hoogtepunten van zuidelijk Peru

Terug naar Peru Terug naar Peru

Zuidelijk Peru - 17 dagenAvontuurlijke rondreis langs de hoogtepunten van zuidelijk Peru, inclusief alle overnachtingen, excursies en vervoer per auto en bus.

lama, peru, cusco, rondreis, excursies, lima, nazca

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1 en 2

Na uw vlucht naar Lima wordt u welkomgeheten door uw Engelssprekende gids per privé-transfer naar uw hotel in Lima gebracht. De volgende dag kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen, of een leuke excursie of workshop doen.

 

Dag 3

Na een zeer korte nacht transfer om ca. 2.50 uur naar het busstation in Lima om de bus te nemen naar Paracas. Hier zult u aansluiten bij een internationaal gezelschap voor een excursie naar Ballestas Island.

 

BALLESTAS ISLAND TOUR

Internationale groepsexcursie - halve dag.

Aankomst en transfer naar de haven voor de Ballestas eilanden. Bekijk onderweg 'The Chandelier', een gigantisch figuur dat lijkt op één van de Nazca-figuren en kan alleen gezien worden vanaf zee. U kunt onderweg veel zeedieren zien waaronder zeeleeuwen, zeevogels en Humboldt pinguïns. De grillige rotsformaties waar u langs vaart zijn ​op deze plek het mooist van de Peruaanse kust.

 

Na de excursie naar Ballestas Island gaat u voor een tweede natuurrijke excursie naar Paracas Nation...Lees verder
alpaca, rondreis peru, bus, vakantie, zuid peru, macchu picchu

PeruAan het begin van de beschaving, toen de aarde nog niet gescheiden werd door grenzen, toen een woonplaats voor het kiezen was. Toen… Honderden jaren geleden… Kozen de Inca’s al voor het deel van de wereld wat wij tegenwoordig Peru noemen. Het land van de indrukwekkende condor, van hooggebergten, woestijn, regenwoud, watervallen en een prachtige kustlijn. De inca’s kozen diverse plekken diep verscholen in de wildernis van de bergen om hun goden te aanbidden, eten te verbouwen en om op een prachtige plek te leven. Naast het alom bekende Machu Picchu is er onlangs een nieuwe plek van de oude Inca beschaving ontdekt; Kuélap. Tussen de begroeiing van het zogenaamde nevelwoud op 3000m hoogte zijn hier ruïnes van ceremoniële gebouwen, aquaducten en bijzondere cirkelvormige huizen gevonden. De verwachtingen zijn dat het toerisme naar het noorden van Peru onder andere hierdoor de komende jaren flink zal aantrekken.

 

Ontdek het land zelfstandig met het Startpakket Lima, of dompel je volledig onder in de prachtige cultuur en natuur met de rondreizen Zuidelijk Peru en Noordelijk Peru.

peru, rondreis, trein, bus, vakantie, zuid-amerika, lima
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Amsterdam - Lima

Dag 2: Lima

Dag 3: Lima - Paracas - Ica

Dag 4: Ica - Nazca

Dag 5: Nazca - Arequipa

Dag 6: Arequipa

Dag 7: Arequipa

Dag 8: Arequipa - Colca

Dag 9: Colca - Puno

Dag 10: Titicacameer

Dag 11: Puno - Cuzco

Dag 12: Heilige Vallei

Dag 13: Cuzco - Aguas Calientes

Dag 14: Aguas Calientes - Cuzco

Dag 15: Cuzco

Dag 16/17: Cuzco - Lima - Amsterdam

hoofdstad, peru, lima, vakantie, hoogtepunten, inca, machu picchu

Tips • Tegenover de citadel van Machu Picchu is de Huayna Picchu berg. Deze berg is via een kronkelende stenen wandelweg te bereiken. Het uitzicht hier vandaan is werkelijk oogverblindend.
arequipa, rondreis peru, vakantie, zuid peru, colca canyon

PrijzenZuidelijk Peru

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 2799
Hoogseizoen** € 2999

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn:  jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inbegrepen:

 • Vluchten Amsterdam - Lima - Amsterdam in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
 • Binnenlandse vlucht Cuzco - Lima in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
 • Transfers van/naar luchthaven of busstation/hotel in privé vervoer met een Engelssprekende gids.
 • Alle vermelde hotelovernachtingen zijn in 2-persoonskamers met ontbijt (m.u.v. dag 1).
 • Halve dag Ballestas eilanden tour en Paracas National Reservaat met gedeeld transport met Engels sprekende gids en entreegelden.
 • Halve dag Chauchilla begraafplaats met gedeeld transport met Engels sprekende gids. Entree niet inbegrepen.
 • Rondvlucht Nasca lijnen in gedeeld transport. Luchthavenbelasting niet inbegrepen.
 • 2d/1n Colca Tour naar Puno in gedeeld transport met Engels sprekende gids. Toegangsprijs Colca inbegrepen. Entree Calera warmwaterbronnen niet inbegrepen.
 • Hele dag Uros en Taquile eilanden tour in gedeeld transport met Engels sprekende gids. Lunch in Taquile eiland is inbegrepen.
 • Hele dag excursie naar de Heilige Vallei in gedeeld transport, Engels sprekende gids en entreegelden inbegrepen. Lunch in Heilige Vallei inbegrepen.
 • 2d/1n Machu Picchu Tour inclusief: transfer hotel-treinstation-hotel, expeditie-treinkaartjes, bus naar boven en naar beneden, entree Machu Picchu, Engels sprekende gids in gedeeld transport.

 

Niet inbegrepen:

 • Niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, extra’s en fooien
 • Aanvullende dienst(en) of optionele excursies
 • Eventuele brandstoftoeslagen
 • Reis- en annuleringsverzekeringen

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. De periode van 15 december t/m 15 januari is op aanvraag mogelijk. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

De overnachtingen tijdens deze reis zijn gebaseerd op middenklasse accommodaties. Er zijn in sommige plaatsen ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.