Bel nu 0880 660 888

smokey mountains, rondreis, huurauto, new orleans, memphis, atlanta

The Deep South - 14 dagen

Reis met een huurauto langs de hoogtepunten in het zuiden van Amerika

Terug naar Verenigde Staten Terug naar Verenigde Staten

The Deep South - 14 dagenEen reis naar de zogeheten 'Deep South' is uniek. U zult historie, culturele diversiteit en natuurlijk de alom vertegenwoordigde muziek beleven.

In New Orleans komt u letterlijk in vroegere tijden terecht door de Franse stijl waarin de stad gebouwd is. Beleef de 'Southern Swing' in Memphis en Nashville. Verwonder u over het unieke landschap langs de oevers van de Mississippi-rivier en in de Great Smoky Mountains. U vindt in de 'Deep South' een bijzondere smeltkroes van culturen; Creools, Frans en Spaans.

De reis eindigt in Atlanta, een ware metropool. Atlanta is de geboorteplaats van Martin Luther King. In het bezoekerscentrum is alles over zijn bewogen leven te zien en horen. Kortom: een muziekale en indrukwekkende reis door het natuurrijke zuiden van de Verenigde Staten. 

plantages, zuidelijke staten, amerika, rondreis

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1 t/m 3:

Vlucht van Amsterdam naar New Orleans. U haalt uw huurauto op en verblijft drie nachten in de stad. Het is een bruisende stad, iedereen houdt hier van een feestje. Op elke hoek van de straat tref je live-muziek aan. Vooral in Bourbonstreet. Deze lange straat is gevuld met kroegen en restaurants waar allerlei muziek gespeeld wordt. Uiteraard kun je ook winkelen bij o.a. French Market.
Net buiten de stad kun je een moerastour doen door de moerassen en de bayous van Louisana. Hier leven vele dieren (alligators, schildpadden, vogels) en planten.

Dag 4:
Op dag 4 laat u de stad achter u. In St. Francisville keert terug naar de tijd van toen. U verblijft een nacht op een plantage.

 

Dag 5: 
Jackson is de hoofdstad van Mississippi en staat vooral bekend om muziek zoals gospel, blues en R&B. Leuk is dat er vele muziekfestivals in het jaar gehouden worden, de kans is dus groot dat u het treft. U verblijft een nacht op ongeveer een uur rijden van de Mississippi river.

 

Dag 6 en 7:
Wie aan Memphis denkt, denkt aan Elvis Presley. Uiteraard kan een...Lees verder

Deze reisroute is geheel naar wens aan te passen.

new orleans, bourbonstreet, jazz, music, amerika, rondreis, vakantie, verenigde staten, reizen

Verenigde StatenDe Verenigde Staten oftewel Amerika is een imponerend land dat meer dan de helft van Noord-Amerika beslaat. De vijftig staten waaruit Amerika bestaat zijn ieder verschillend van cultuur, hebben afwisselende landschappen, sommige eindeloze stranden en een grote diversiteit aan nationale parken en anderen blinken uit in monumenten. De verschillende beroemde,  dynamische wereldsteden; New York City, San Francisco, Las Vegas, Miami, etc. zijn een grote trekpleister. Er zijn bergen tot bijna 6200 meter en laagvlaktes tot meer dan negentig meter onder zeeniveau. Er is geen ander land waar meer te beleven is en meer te zien is dan in de Verenigde Staten!

smokey
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Amsterdam - New Orleans

Dag 2: New Orleans

Dag 3: New Orleans

Dag 4: New Orleans - St. Francisville

Dag 5: St. Francisville - Jackson

Dag 6: Jackson - Memphis

Dag 7: Memphis

Dag 8: Memphis - Nashville

Dag 9: Nashville

Dag 10: Nashville - Gatlinburg

Dag 11: Gatlinburg - Robbinsville

Dag 12: Robbinsville - Atlanta

Dag 13/14: Atlanta - Amsterdam

oak valley plantation, rondreis amerika, new orleans, memphis, mississippi, atlanta, smokey mountains

Tips • U kunt deze reis gemakkelijk verlengen met enkele dagen in bijvoorbeeld Florida of New York.

Reist u liever met een camper? Dat is geen enkel probleem!

mississippi rivier, rondreis door amerika, huurauto, memphis, new orleans, atlanta

PrijzenThe Deep South

 

Vertrekdatum: Reissom:
Laagseizoen*   € 2095
Hoogseizoen**   € 2485

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mar, apr, mei, jun, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jul,aug, sep, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - New Orleans, Atlanta - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in centraal gelegen middenklasse accommodaties o.b.v. logies (tenzij anders vermeld).
 • 13 dagen middenklasse huurauto (type compact) incl. all-in verzekeringpakket en ongelimiteerd aantal kilometers
 • Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving

 

Niet inbegrepen:

 • One-way toeslag huurauto: prijsindicatie $ 200 (ter plaatse te betalen)
 • Visakosten

 

Optioneel:

 • Entreegelden musea, shows, parken, reservaten, etc.
 • Excursies ter plaatse
 • GPS-systeem bij huurauto
 • Extra bestuurder bij huurauto

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.