Bel nu 0880 660 888

Onbekend Thailand - 15 dagen

15 daagse rondreis door onbekend Thailand met een privé chauffeur

Terug naar Thailand Terug naar Thailand

Onbekend Thailand - 15 dagenDeze rondreis laat u kennis maken met een nog vrij onbekend stukje van Thailand. U gaat op ontdekkingsreis naar de Noordoostelijke regio van Thailand, ook wel de Isaan genoemd. Een regio die bestaat uit schitterende natuur, nationale parken, authentieke dorpjes en een vriendelijke bevolking die u graag kennis laten maken met hun eeuwenoude tradities. De reis begint in de bruisende hoofdstad Bangkok waar u de gezellige Aziatische drukte zult ontdekken! De rust vindt u weer geheel terug in het Khao Yai Nationaal Park waar u optimaal kunt genieten van de prachtige natuur. Verder bezoekt u o.a. het imposante Khmer tempelcomplex Prasat Hun Phimai, u ontdekt de zijde en katoen productie in Chaiyaphum en maakt een boottocht over de Mekong rivier in Chiang Khan. De reis eindigt in het sfeervolle Chiang Mai waar de lokale nachtmarkt zeker een bezoekje waard is! Uiteraard is deze reis prima te combineren met één van de vele eilanden of andere bestemmingen in Thailand.    

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1/2: Amsterdam - Bangkok

Na aankomst op de luchthaven wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en naar uw hotel in Bangkok gebracht.

 

Dag 3 en 4: Bangkok

De komende twee dagen kunt u naar eigen wens indelen. In Bangkok is genoeg te doen. Maak bijvoorbeeld een leuke fietstocht door de stad (optioneel) of breng een bezoek aan het imposante Koninklijk Paleis en de indrukwekkende tempels Wat Pho en Wat Arun. Wij hebben voor u diverse interessante excursies, die zullen bijdragen aan een geweldige ervaring!

 

Dag 5: Bangkok - Khao Yai NP

Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur en vertrekt u richting Ayutthaya. Hier bezoekt u de hoogtepunten in het historische park van de voormalige hoofstad van Thailand. U brengt een bezoek aan Wat Tham Sila Thong waar elke avond duizenden vleermuizen vertrekken, een indrukwekkende gebeurtenis. Vervolgens rijdt u verder richting Khao Yai National Park waar u de komende twee nachten zult verblijven.

 

Dag 6: Khao Yai NP

Vandaag staat in het teken van een bezoek aan het Khao Yai National Park. Vroeg in de ochtend zult u vertrekken en op zoek gaan naar diverse dieren- en plantensoorten. De meeste kans op het zien van olifanten is bij de waterpoelen en zoutpannen. De ranger/gids die met u meegaat zal u van alles...Lees verder

ThailandThailand is een schitterende tropische bestemming waar u vele fascinerende indrukken kunt opdoen. Maak bijvoorbeeld een fietstocht door Bangkok of bezoek de River Kwai. Bekijk de vele historische rijkdommen en de serene boeddhistische tempels, de Gouden Driehoek in het noorden en oneindig natuurschoon in het zuiden. Als u wilt genieten van de zon, sluit u uw prachtige reis af op één van de heerlijke witte bountystranden.

Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Bangkok

Dag 3: Bangkok

Dag 4: Bangkok

Dag 5: Bangkok - Khao Yai NP

Dag 6: Khao Yai NP

Dag 7: Khao Yai NP - Korat

Dag 8: Korat - Chaiyaphum - Khon Kaen

Dag 9: Khon Kaen - Udon Thani

Dag 10: Udon Thani - Chiang Khan

Dag 11: Chiang Khan - Dan Sai

Dag 12: Dan Sai - Phrae

Dag 13: Phrae - Chiang Mai

Dag 14: Chiang Mai

Dag 15: Chiang Mai - Bangkok - AmsterdamPrijzenOnbekend Thailand

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 2349
Hoogseizoen** € 2499
 
* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Bangkok - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, met op heenreis één overstap en op terugreis twee overstappen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Binnenlandse vlucht Chiang Mai - Bangkok in de economy class incl. luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (tenzij anders vermeld)
  • Alle genoemde transfers worden uitgevoerd met een auto met privé-chauffeur (tenzij anders vermeld)
  • Alle excursies zoals beschreven in het programma
  • Lunch op dag 6, 7 en 9

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.


Bovenstaand basisarrangement kunt u helemaal naar uw wens aan laten passen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar destinations@zonvaart.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.