Bel nu 0880 660 888

Lima, rondreis, eigen route, peru, vlucht, machu picchu

Flexreis Lima

Plan uw eigen rondreis vanuit Lima – 21 dagen

Terug naar Peru Terug naar Peru

Flexreis LimaWilt u een rondreis maken door Peru maar niet gebonden zijn aan een vaste reisroute? Met deze Flexreis Lima bepaalt u ter plaatse zelf hoe uw reisprogramma er uit zal zien. Met dit flexpakket profiteert u van voordelige ticketprijzen in combinatie met twee overnachtingen in Lima en een transfer van de luchthaven naar uw hotel in de stad.

peru, hooglanden, bergen, rondreis, vakantie

Dag-tot-dag beschrijvingMet deze flexreis naar Lima begint u uw zelfstandige rondreis op uw gemak en onbezorgd. In dit pakket zijn de vlucht (met overstap) van Amsterdam naar Lima en vice versa opgenomen. Een andere terugreisbestemming is ook mogelijk. Na aankomst staat uw transfer klaar om u naar uw stadshotel te brengen waar u twee nachten verblijft.

Tijdens de rest van uw reis verzorgt u uw verblijf op eigen gelegenheid zodat u uw route zelf kunt uitstippelen.

macchu picchu, trekking, rondreis, peru

PeruAan het begin van de beschaving, toen de aarde nog niet gescheiden werd door grenzen, toen een woonplaats voor het kiezen was. Toen… Honderden jaren geleden… Kozen de Inca’s al voor het deel van de wereld wat wij tegenwoordig Peru noemen. Het land van de indrukwekkende condor, van hooggebergten, woestijn, regenwoud, watervallen en een prachtige kustlijn. De inca’s kozen diverse plekken diep verscholen in de wildernis van de bergen om hun goden te aanbidden, eten te verbouwen en om op een prachtige plek te leven. Naast het alom bekende Machu Picchu is er onlangs een nieuwe plek van de oude Inca beschaving ontdekt; Kuélap. Tussen de begroeiing van het zogenaamde nevelwoud op 3000m hoogte zijn hier ruïnes van ceremoniële gebouwen, aquaducten en bijzondere cirkelvormige huizen gevonden. De verwachtingen zijn dat het toerisme naar het noorden van Peru onder andere hierdoor de komende jaren flink zal aantrekken.

 

Ontdek het land zelfstandig met het Startpakket Lima, of dompel je volledig onder in de prachtige cultuur en natuur met de rondreizen Zuidelijk Peru en Noordelijk Peru.

strand, pimentel, rondreis peru, lima tickets
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Amsterdam - Lima

Dag 2 t/m 19: Verblijf op eigen gelegenheid

Dag 20/21: Lima - Amsterdam

 

Wilt u liever van een andere plaats terugreizen? Geen probleem!

sandboarding, woestijn, peru, rondreis, zelfstandig, gids

Tips  • Er zijn in Lima veel busverbindingen met grote steden in de regio. Bekijk tijdig welke bus je wilt nemen! Sommige bussen gaan maar één keer per dag.
  • Wilt u Machu Picchu met eigen ogen gaan ontdekken? Vergeet dan niet vooraf een arrangement te reserveren, anders is de kans zeer groot dat de tours al volgeboekt zijn. Dat zou toch eeuwig zonde zijn!
  • Let op met taxi's! Je kunt beter niet met willekeurige taxichauffeurs die hun diensten aanbieden in zee te gaan. Het geven van fooien aan taxichauffeurs is niet gebruikelijk in Peru maar het is mogelijk dat de taxichauffeur om een fooi vraagt, vooral als hij met toeristen te maken heeft. De taxiprijs is per taxi, niet per persoon.
Huayhuash Trek, three lagoons, peru, rondreis

PrijzenFlexreis Lima

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 959
Hoogseizoen** € 1129

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Intercontinentale vluchten gecalculeerd in de voordeligste vluchtklasse met één overstap.
  • Luchthaventransfer (gedeeld) naar stadshotel.
  • Twee nachten in middenklasse stadshotel o.b.v. logies.

 

Niet inbegrepen:

  • Overige overnachtingen
  • Evt. entreegelden natuurparken, excursies etc.

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.