Bel nu 0880 660 888

Ontdek centraal Japan - 24 dagen

Individuele rondreis per trein en auto door het centrale en traditionele deel van Japan

Terug naar Japan Terug naar Japan

Ontdek centraal Japan - 24 dagenTijdens deze rondreis door centraal Japan reist u grotendeels met de auto en leert u diverse tradities kennen. U begint en eindigt de reis met een treinreis, wat natuurlijk niet mag ontbreken tijdens een bezoek aan Japan. Deze reis is een mix van de traditionele steden van Japan met idyllische dorpen zoals Takayama, Shirakawago en Kamikochi. Maar ook staat een bezoek aan de spirituele berg Mt. Koya op het programma en rijdt u de beroemde route naar Kumano, één van de heilige plaatsen van Japan. Ook met de auto is Japan prachtig en kunt u volop genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft!

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1/2: Amsterdam - Tokyo

Vandaag start de reis naar Japan en vertrekt u vanaf Amsterdam naar Tokyo. U komt aan op Narita International Airport en wordt per airport limousinebus naar uw hotel gebracht. De aankomende drie nachten verblijft u in een middenklasse hotel in de hoofdstad van Japan. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u alvast de stad gaan verkennen. 

 

Dag 3 en 4: Tokyo

Ga de komende dagen op ontdekkingstocht naar de vele gevarieerde bezienswaardigheden die Tokyo te bieden heeft. Wij kunnen vooraf ook één of meerdere excursies voor u reserveren.

Tips om te bezoeken: Tokyo Skytree, de traditionele Asakusa met de Senso-ji tempel, Ueno Park en de gelijknamige markt, de Keizerlijke tuinen, het trendy Ginza disctrict en het imposante Tokyo National Museum.

 

Dag 5: Tokyo - Kanazawa

Vandaag reist u eerst een deel per trein naar Kanazawa, een mooi oud stadje gelegen tussen de Japanse Alpen en de Japanse Zee, waar u twee nachten zult verblijven.

 

Dag 6: Kanazawa

In Kanazawa vindt u één van de drie mooiste landschapstuinen in Japan, de Kenrokuen tuin. Maak ook zeker een wandeling door het oude Samoerai district (Higashi Chaya) en gebruik één van de dagen om het Kanazawa Castle te bezoeken en een...Lees verder

JapanNippon, zoals het land in het Japans genoemd wordt, betekent letterlijk de oorsprong van de zon. Tijdens een reis door dit indrukwekkende land zult u steeds meer gaan begrijpen waarom Japan zo genoemd wordt. Het is een reisbestemming vol contrasten. Japan telt bijna 4.000 eilanden, waarvan de vier grootste de belangrijkste zijn: Honshu, Hokkaido, Kyushu en Shikoku. Het grootste en meest centraal gelegen eiland is Honshu. Op dit eiland ligt het metropool, Tokyo. Tokyo kenmerkt zich door hoogstaande technologie, maar ook eeuwenoude tradities. Een mix die prima naast elkaar blijkt te kunnen bestaan. U kunt zich laten meevoeren door de drukke, kosmopolitische stad met veel neon verlichting en de regelmatig voorbij schietende Shinkansen treinen of u komt tot rust tijdens heerlijke en ontspannende wandeling door stille zen-tuinen. Japan biedt naast wereldsteden ook boeddhistische tempels, oogverblindende natuur, verfijnde keuken ook een prachtige authentieke cultuur. U kunt als toeschouwer een optreden van Sumo-worstelaars of Samurai-strijders bijwonen of zelf het zwaard ter hand nemen tijdens een workshop. In Japan is men heel creatief met origami, kalligrafie en manga-tekenen. Bent u creatief? Dan kunt u aanschuiven bij een van de vele workshops. Japan is zeer gastvrij en straalt rust en harmonie uit. Elke dag zult u nieuwe indrukken opdoen, want welke route u ook reist, een vakantie naar Japan is absoluut bijzonder.

Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1/2: Amsterdam - Tokyo

Dag 3: Tokyo

Dag 4: Tokyo

Dag 5: Tokyo - Kanazawa

Dag 6: Kanazawa

Dag 7: Kanazawa - Wajima (Noto Schiereiland) 

Dag 8: Wajimi - Kanazawa

Dag 9:  Kanazawa - Shirakawago - Takayama 

Dag 10: Takayama 

Dag 11: Takayama - Kamikochi

Dag 12: Kamikochi

Dag 13: Kamikochi - Matsumoto

Dag 14: Matsumoto - Tsumago

Dag 15: Tsumago

Dag 16: Tsumago - Ise

Dag 17: Ise

Dag 18: Ise - Nachi-Katsuura

Dag 19: Nachi-Katsuura - Yunomine Onsen

Dag 20: Yunomine Onsen - Mt. Koya

Dag 21: Mt. Koya - Kyoto

Dag 22: Kyoto

Dag 23: Kyoto 

Dag 24: Kyoto - Osaka - Amsterdam

TipsVoor rijden in Japan heeft u een Internationaal rijbewijs nodig!PrijzenOntdek Centraal Japan

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 4975
Hoogseizoen** € 5265

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, sep, okt, dec
   (tijdens kerst en oud & nieuw kan er een toeslag gelden)
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: apr, mei, jun, jul, aug, nov

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijk vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief

 • Vluchten Amsterdam - Tokyo, Osaka - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • 22 Overnachtingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodaties of traditionele Ryokan incl. ontbijt
 • 9 x Diner (dag  6, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 18 en 19)
 • Airporttransfer van Tokyo International Airport naar het hotel in Tokyo per limousinebus
 • Airporttransfer van JR Kyoto station naar Osaka Kansai Airport per limousinebus
 • 15 dagen (dag 7 t/m 21) middenklasse autohuur (type compact) inclusief automaat, Engelssprekende navigatie, ETC toll fee chip, verzekeringen, volledige afkoop eigen risico en oneway drop-off kosten (Kanazawa - Hashimoto)
 • Treintickets Tokyo - Kanazawa (dag 4) en Mt. Koya - Kyoto (dag 20)

 

Optioneel:

 • Excursies ter plaatse

 

Niet inbegrepen:

 • Overige maaltijden en drankjes
 • Eventuele entreegelden
 • Overig transport (zoals metro en tram in de steden)

 

De definitieve reissom is afhankelijk van uw reisperiode, beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief bemiddelingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in vier- of vijfsterren hotels. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.

 

Bovenstaand basisarrangement kunt u geheel naar wens laten aanpassen. Wij zijn tenslotte specialisten in maatwerkreizen. Onze reisspecialisten maken graag een passende offerte voor u. Bel gerust 0880 660 888 of mail uw vragen naar info@destinations.nl.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.